Ексклюзиви
вівторок, 24 липня 2007 16:30

Луценко: "80% українців за скасування депутатської недоторканності"

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко переконаний, що більша частина українців виступають за скасування депутатської недоторканності.

Про це Луценко заявив сьогодні під час відкриття Всеукраїнської акції "Старт збору підписів за скасування депутатської недоторканності", ініціатором якої є блок "НУ-НС".

"Майже 80% усіх громадян України підтримують ініціативу блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" щодо збору підписів про скасування депутатської недоторканності", - зазначив Луценко.

Сьогодні він першим публічно поставив свій підпис під відповідною вимогою. Також це зробили представники першої п"ятірки блоку, зокрема, голова партії "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко, міністр оборони Анатолій Гриценко, міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук.

Луценко наголосив, що серед тих, хто підтримує цю акцію, є прихильники як "помаранчевих", так і "біло-блакитних", і що втрата депутатами імунітету перед законом зменшить рівень корупції у державі та збільшить відчуття відповідальності самого депутата перед виборцями.

У свою чергу Кириленко зауважив, що метою акції є збір якнайбільшої кількості підписів на підтримку ініціативи блоку у всіх регіонах. "Це бажання всього народу", - наголосив він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "80% українців за скасування депутатської недоторканності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути