Ексклюзиви
вівторок, 04 листопада 2008 08:32

Лондонська поліція бере на роботу звільнених банкірів

Підрозділ фінансової поліції Лондона набирає на роботу банкірів, які втратили роботу через економічну кризу в країні, пише РІА "Новости" з посиланням на британську газету Financial Times.

Розширення штату фінансової поліції пов`язане з рішенням уряду посилити контроль як за фінансовими інституціями, так і за приватним банківським сектором, де швидше за все, підвищиться рівень злочинів через погіршення економічної ситуації, повідомив новий глава департаменту фінансової поліції Стів Хед.

"Упевнений, що кількість шахрайств продовжиться, якщо ситуація в економіці погіршає", - вважає Хед.

Колишні банкіри саме стануть в нагоді, оскільки вони добре знайомі з тонкощами функціонування світового ринку. "Два чи три роки тому цих людей важко було найняти, тепер ми не маємо такої проблеми", - повідомив в інтерв`ю газеті Хед.

Банківських фахівців зараховують до команди слідчих нового підрозділу по економічних злочинах, який налічує 150 осіб. Керівництво фінансової служби також має намір залучити людей з банків, щоб дати поліції необхідні знання банківської індустрії, повідомляє газета.

Зараз ви читаєте новину «Лондонська поліція бере на роботу звільнених банкірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути