середа, 27 серпня 2008 17:05

Лондон: Світ не повинен ізолювати Москву

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Мілібенд закликав західні країни не влаштовувати Росії ізоляцію. На думку Мілібенда, Росія є невід"ємною частиною світової економіки, і ізоляція країни стала б "контрпродуктивною", повідомляє AFP.

Також Мілібенд заявив, що Росія не повинна розв"язувати нову холодну війну. "Президент Росії сказав, що він не боїться холодної війни. Ми ж її не хочемо", - сказав глава МЗС Великої Британії. За добу до цього саме Мілібенд закликав західні країни організувати якомога згуртованішу коаліцію проти Росії, яку британський МЗС вважає агресором в конфлікті з Грузією.

Велика Британія разом з США є одними з головних політичних соратників офіційного Тбілісі в протистоянні з російською владою. Лондон і Вашингтон засуджують всі дії Кремля в зоні конфлікту, починаючи з введення військ до Південної Осетії та бойових дій на території Грузії та закінчуючи визнанням незалежності Абхазії та Південної Осетії, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Лондон: Світ не повинен ізолювати Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути