неділя, 01 вересня 2013 13:33

Лондон буде ділитися з Вашингтоном розвідданими щодо Сирії - ЗМІ

Лондон буде ділитися з Вашингтоном розвідданими щодо Сирії - ЗМІ
Фото: АР

Влада Великобританії готові продовжувати передавати США розвіддані, які можуть знадобитися для нанесення ударів по сирійській території, пише в неділю газета "Дейлі телеграф".

Видання зазначає з посиланням на джерела в британському уряді, що рішення прем'єра Девіда Кемерона не брати участі у військовій операції проти Сирії не означає, що Лондон не буде ділитися розвідувальною з американськими союзниками.

"Ми завжди надаємо підтримку нашим союзникам. А наслідком голосування британського парламенту (який виступив проти ударів по Сирії - ІФ) стало те, що ми не будемо проводити військову операцію. Про розвідданих мова там не йшлося", - сказав один зі співрозмовників видання.

У статті йдеться, що ключову роль у зборі даних не тільки про Сирію, а й про все близькосхідному регіоні відіграє знаходиться на Кіпрі британська станція перехоплення інформації.

Зараз ви читаєте новину «Лондон буде ділитися з Вашингтоном розвідданими щодо Сирії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути