неділя, 15 липня 2018 16:22

Лишили лопату в крові: невідомі повбивали котів у притулку

Лишили лопату в крові: невідомі повбивали котів у притулку
У Харкові невідомі розгромили притулок для кішок. Фото: Vsn

Вночі у Харкові невідомі напали на міні-притулок для тварин за адресою Провулок пластичний, 17.

Зловмисники розгромили будинок, повбивали кішок і кошенят. Про це повідомила зоозахисниця Марина Суркова на своїй сторінці в Facebook, передає NewsRoom.

"Господині притулку вдома не було. Ці нелюди розгромили будинок, порубали кішок і кошенят ... Лопату в крові вони залишили в будинку", - розповіла вона.

Власниця притулку Олена розповіла журналістам, що вчора ввечері, коли йшла додому, зібрала всіх кішок і закрила в будинку. Вранці жінка побачила, що кодовий замок на дверях відкритий.

"Вранці я була просто в шоці. У нас живе багато дорослих кішок і кошенят. Ті, хто вже гуляли на вулиці і знали, де вихід і втекли. Вони і ночували на вулиці. А дев'ять кошенят, їм по три тижні було, залишилися в будинку. Це жах, вони були просто розмазані. Я навіть слів не можу підібрати, щоб описати те, що сталося. Одна коробка була під ліжком, але вони і звідти всіх дістали. Все перевернуто, навіть лотки ", - повідомила господиня.

Жінка підозрює у шкуродерстві місцевих підлітків.

"Сусід бачив пару днів назад, як вони ввечері тут ходили, наче щось вишукували. Напевно, придивлялися", - зауважила Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік убиває та їсть безпритульних собак

Жінка також пригадала, що взимку співробітники притулку знайшли закривавлених щенят і дорослу собаку, але тоді подумали, що тварини постраждали від місцевих псів.

"Тепер ми починаємо замислюватися, чи не були це місцеві шкуродери. Я навіть не знаю, як можна назвати людей, які на таке здатні. Це виродки справжні", - додала потерпіла.

Поліцію жінка викликала двічі.

"Слідча група, яка приїхала вранці, просто прийняла заяву, пофотографувала і поїхала. Не взяли ні лопату, не зняли відбитки пальців. Просто поїхали. Потім вже викликали вдруге поліцію. Вони зробили все, що було потрібно", - повідомила жінка.

У поліції інцидент підтвердили і повідомили, що в даний момент вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

У Слов'янську переселенець Роман Кравченко жорстоко вбив собаку на очах у дітей. Прив'язав до машини та протягнув на великій швидкості вулицею.

Зараз ви читаєте новину «Лишили лопату в крові: невідомі повбивали котів у притулку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути