субота, 19 березня 2022 05:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Ліквідували командира рашистів, який ґвалтував і вбивав жінок

Ліквідували командира рашистів, який ґвалтував і вбивав жінок
Ліквідували командира рашистів, який ґвалтував і вбивав жінок. Фото - Facebook

Українська армія знищила ворожого командира Михайла Романова, який ґвалтував жінок та вбивав їх на очах у дітей. Також нелюд підбурював підлеглих убивати цивільне населення.

Про це в Instagram повідомив український актор та телеведучий Андрій Джеджула.

Документальне підтвердження, що Романова ліквідовано, показав редактор порталу Rusjev Віталій Рождаєв. За словами вояків ЗСУ, разом із командиром на той світ відправили багато його нелюдів товаришів по службі.

Ліквідований командир творив злочини на території Київської області, зокрема у селищі Богданівка, поблизу Броварів. За розповідями очевидців, Романов ґвалтував українських жінок та вбивав мирних жителів. За його наказом окупанти вдиралися до будинків місцевих жителів і грабували їх.

З самого початку вторгнення Росії на територію України з 24 лютого, до Офісу омбудсмена почала надходити інформація про скоєння окупантами насильницьких злочинів.

"З початку озброєної агресії росії проти України на "гарячу лінію" уповноваженого з прав людини надходить інформація про скоєння російськими загарбниками насильницьких злочинів, зокрема проти статевої свободи та статевої недоторканності особи", — зазначили в Офісі омбудсмена.

З початку війни у соцмережах з'являлися повідомлення про згвалтування окупантами, які захоплювали українські міста. Крім того, про зґвалтування росіянами говорив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім під час розмови із представниками російського опозиціонера Олексія Навального. Інформації про подібні злочини росіян на офіційних українських відомствах поки що немає, хоча у перші дні окупації в Херсоні місцеві ЗМІ повідомляли про скарги українок.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідували командира рашистів, який ґвалтував і вбивав жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути