Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 13:02

Лідери українського алкогольного ринку святкують перемогу!

У Москві пройшла найбільша в СНД Міжнародна виставка ПРОДЕКСПО-2008. Центральною подією виставки став десятий за рахунком дегустаційний конкурс. На суд авторитетного жюрі, до якого увійшли 14 кращих дегустаторів з Росії і країн СНД, було представлено близько 1200 зразків лікеро-горілчаної продукції більш ніж з 50 країн світу. Справжній фурор на виставці викликали українські виробники алкогольної продукції. Високими нагородами дегустаційної комісії були відмічені горілчані, коньячні і винні виробники.

Так, дегустатори X Міжнародного дегустаційного конкурсу в рамках виставки ПРОДЕКСПО-2008 одноголосно присудили найпрестижнішу нагороду - Гран-прі ПРОДЕКСПО-2008 горілці ТМ "Хортиця", яка вже має на своєму рахунку понад 200 медалей, завойованих на престижних міжнародних конкурсах. Перемога "Хортиці" стала можливою завдяки технічній інновації – введенню у виробництві платинового фільтру (платина, як відомо – це найрідкісніший і найдорожчий з благородних металів) що не має аналогів в Україні. Алкоголь, проходячи очищення платиною, очищається від альдегідів, а споживач чудово відчуває себе на ранок.

Сьогодні горілка ТМ "Хортиця" займає 30% вітчизняного алкогольного ринку і по праву є кращою горілкою України.

Окрім горілчаної продукції на ПРОДЕКСПО-2008 була представлена також коньячна і винна. Так кращим виробником коньячної продукції, на думку жюрі ПРОДЕКСПО-2008, визнані коньяки ОКЗ (ТМ "Шустов"). Коньяк "Аркадія" був нагороджений золотою медаллю. Високої перемоги в конкурсі досяг і "Коньяк одеський 4 зірки". Всього на суд дегустаційної комісії зразки своєї продукції представили більше сотні коньячних виробників зі всього світу, кращим з яких став Одеський коньячний завод (ТМ "Шустов"). Частка лідера українського коньячного ринку ТМ "Шустов" складає 20%. Чергова перемога стала ще одним доказом того, що "Шустов" - це єдиний український виробник, чиї коньяки виготовлені за класичною французькою технологією!

А кращим виробником вин, на думку жюрі ПРОДЕКСПО-2008, визнані вина ТМ OREANDA. Основними параметрами оцінок були смакові і ароматні якості продукції. Так, "Український Кагор" був нагороджений золотою медаллю. "Мускат Феодосія" і "Мерло" були відмічені бронзовими медалями конкурсу. Вина ТМ OREANDA виготовляються із застосуванням класичної технології виробництва: всі процеси від закладки виноградників до розливу готового напою відбуваються на одній території. Сьогодні ТМ OREANDA – це краще вино Криму!

Зараз ви читаєте новину «Лідери українського алкогольного ринку святкують перемогу!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути