четвер, 17 липня 2008 10:15

Лідер "Хезболли" заявив про перемогу над Ізраїлем

Лідер "Хезболли" заявив про перемогу над Ізраїлем
Лідер руху "Хезболли" Хасан Насралла, виступаючи в середу на святкуванні з нагоди повернення до Бейрута п"ятьох відпущених Ізраїлем терористів, назвав звільнення бойовиків перемогою ліванського народу, повідомляє AFP .

"Час поразок позаду. Тепер на зміну йому прийшов час перемог. Наш народ довів світу, що його не зломити нічим", - наводить слова лідера "Хезболли" агентство.

Він також підкреслив, що, якби Ізраїль отримав перемогу у війні, то ліванські ув"язнені не були б відпущені. На думку Насралли, факт звільнення свідчить про визнання Ізраїлем своєї поразки у війні.

Нагадаємо, терорист Самір Кунтар, який знаходився в ізраїльській в"язниці з 1979 року, і чотири бойовики руху "Хезболли" були звільнені в обмін на тіла убитих ізраїльських військовослужбовців Ехуда Гольдвассера і Ельдада Регева і в другій половині дня 16 липня прибули до Лівану, де їм з цієї нагоди був влаштований урочистий прийом на державному рівні за участю новообраного президента країни МішеляСлеймана.

Промова Хасана Насралли стала його першим публічним виступом з вересня 2006 року, нагадує агентство. Тоді, знаходячись посеред зруйнованого Бейрута, лідер "Хезболли" також проголосив перемогу ліванського народу у війні з Ізраїлем, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Хезболли" заявив про перемогу над Ізраїлем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути