понеділок, 10 березня 2008 18:45

Лесбіянки-вампірші по-звірячому убили подружку (ФОТО)

Дві лесбіянки, одна з яких захоплювалася вампіризмом і пила кров, були засуджені до довічного ув"язнення за вбивство британської дівчини.

21-річна Джесіка Стасіновскі і 19-річна Валері Парашумті зізналися в тому, що в 2006 році в австралійському місті Перт вони убили 16-річну Стейсі Мітчелл.

Суддя Пітер Блексел заявив, що вбивство було "сексуально збоченим" і "зловісним". Б"ючи жертву, лесбіянки збуджувалися і потім цілувалися над вмираючою. "У кожної з вас було більше року в ув"язненні, щоб розміркувати над вашим зловісним злочином, проте ви до цих пір не розкаюєтеся і явно не цінуєте святість людського життя", - сказав суддя, оголошуючи вирок.

Коли Стейсі оселилася в будинку, де жили коханки, Стасіновскі відразу ж її не полюбила, думаючи, що вона поклала око на її подружку. Парашумті захотіла довести, що Стейсі для неї нічого не означає, і вони вирішили убити дівчину.

В день вбивства всі три дівчини на кухні пили віскі, а Стейсі прийняла пігулки, від яких вона стала сонною. Парашумті підкралася до Стейсі ззаду і почала бити по голові бетонною плиткою, а Стасіновскі узяла собачий ланцюг і почала її душити.

Стейсі померла лише через 45 хвилин, проте Стасіновскі пізніше жаліла, що це продовжувалося так мало. "Ще більш шокує ваше визнання, що у момент вбивства ви були сексуально збуджені від цього насильства", - сказав суддя.

Вбивці зняли місце злочину на відео мобільного телефону, сміючись і знущаючись з жертви. Тіло вони викинули в сміттєвий бак.

Психологи з"ясували, що Парашумті, яка захоплювалася вампірізмом і пила кров, страждає сильними садистськими схильностями і збуджується від тортур і насильства, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Лесбіянки-вампірші по-звірячому убили подружку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути