Ексклюзиви
неділя, 02 листопада 2008 17:17

Леонід Агутін гепнувся з кремлівської сцени

 

Наприкінці жовтня Кремлівський палац приймав в своїх стінах музичне подружжя Агутіних-Варум. Як у перший, так і в другий день виступу вони збирали 80% кремлівського залу.

Леонід здивував публіку, коли в середині концерту сказав: "Не щодня нам вдається вийти на сцену зі своїми друзями, але сьогодні вони до нас прийшли." І на сцену вийшов Володимир Пресняков-молодший. Спочатку прозвучав дует Агутін-Пресняков, що перейшов в дует Варум-Пресняков, а потім переріс у виконання пісні "Бути частиною твого" вже сімейними дуетами Агутін-Варум і Пресняков-Подольська.

На жаль, цей номер, який мав стати прикрасою вечора, став найгіршою частиною концерту. Наташа Подольська намагалася під час виконання своїх партій перекричати не тільки тріо Агутін-Варум-Пресняков, але і музичні інструменти, так що до слухачів доносився лише її голос.

Проте все забулося, коли знову на сцені залишилися Володимир і Леонід, і почали розповідати про своє далеке дитинство. Глядачі дізналися, що у обох виконавців воно (дитинство) було різним, але спільним моментом можна абсолютно точно рахувати пісню "Sunshine Reggae" Laid Back, яку музиканти і виконали дуетом.

Фразою вечора можна точно вважати цю: "Я багато раз чув історії про те, як хтось з музикантів падав з сцени, і завжди думав, ну як можна впасти з сцени. А зараз я це і сам зрозумів. Тепер я став справжнім Артистом - я падав з сцени Кремля" - сказав Леонід Агутін, отямившись після невдалого піруету з сцени Кремлівського палацу в зал під час виконання "Sunshine Reggae". 

Але, не дивлячись на досить болюче падіння, Леонід тут же продовжив виступ. А Володимир йому підіграв, так що можна було подумати, що все це задумано заздалегідь.

music.km.ru

Зараз ви читаєте новину «Леонід Агутін гепнувся з кремлівської сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути