понеділок, 15 вересня 2008 13:34

Лавров назвав Сухумі своїм домом

Лавров назвав Сухумі своїм домом
На спільній з президентом Абхазії прес-конференції глава російського МЗС Сергій Лавров заявив, що відчуває себе в Сухумі як вдома.

"Я відчуваю себе тут як вдома. Я дуже радий бачити, як розцвітає прекрасне місто Сухумі", - сказав Лавров, відповідаючи на питання про враження від Абхазії.

За словами російського дипломата, Сухумі вразив його своїм пожвавленням. Лавров також розповів, що приємно дивитися на те, як місто будується і розростається.

"В рамках великого договору, я думаю, ми зробимо все можливе, аби й надалі відновлювати абхазьку столицю", - розповів глава МЗС РФ в ефірі телеканалу Вести.

Нагадаємо, в неділю в Сухумі відбулася спільна прес-конференція глави МЗС РФ Сергія Лаврова і абхазького президента Сергія Багапша, який заявив, що Абхазія не збирається допускати військових спостерігачів ЄС на свою територію.

У свою чергу, Сергій Лавров розповів про російські війська в Абхазії та дав оцінку заявам генсека НАТО Яапа де Хооп Схеффера.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Лавров назвав Сухумі своїм домом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути