середа, 16 травня 2012 13:40

Лариса Плеско після пластичних операцій стала схожа на співачку Валерію
5

Так виглядала Лариса до операцій
Фото: Фото надане телеканалом "1+1"

47-річна Лариса Плеско із Херсону взяла участь в програмі "Операція Краса", що на каналі "1+1". Жінці зробили 10 пластичних операцій на тілі та обличчі. Зараз вона виглядає на 10 років молодше.

"20 років тому моя мама померла від раку. І через якийсь час хворобу виявили в мене. Лікарі навіть не бралися лікувати, а відразу прооперували. Через п'ять років пухлина знову з'явилася. Тоді вона була розміром з гусине яйце. Після операції шия було понівечена дуже сильно. Лікарі рятували в першу чергу моє життя, а не красу. По тому я кілька років пила радіоактивний йод і в результаті через всі порушення в мене посипалось волосся, зуби, шкіра. Ви навіть не уявляєте, як щодня я мріяла про те, щоб все це виправити", - зізнається Лариса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українки мріють про збільшення грудей

Іспанські пластичні хірурги зробили жінці операції на шиї, випрямили ніс, відкачали жир, підтягнули груди та вставили зубні імплантанти. Операції робили протягом двох місяців. Їх вартість щонайменше 50 тис євро.

"Коли син мене перший раз побачив — не впізнав. Він думав, що це якийсь жарт і замість мене на сцені стоїть співачка Валерія. Він мене впізнав лише тоді, як я заговорила. Потім цілий місяць нічого не казав про мою зовнішність. А потім сказав: "Мама, мені так подобається твоя посмішка, твій погляд і мені так хочеться тебе просто обіймати". Батько казав: "Ну, якщо тобі це треба, то хай буде. Але можна було і без цього обійтися", - зауважує жінка.

Зараз Лариса планує перебратися жити до Києва. Каже, що вже має коханого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Плеско після пластичних операцій стала схожа на співачку Валерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути