середа, 05 серпня 2009 13:07

Lady Gaga і Бейонсе претендують на нагороди MTV в дев"яти номінаціях

Lady Gaga і Бейонсе претендують на нагороди MTV в дев"яти номінаціях

Lady Gaga і Бейонсе Ноулз висунули на здобуття премії MTV Video Music Awards за 2009 рік в дев"яти номінаціях, а Брітні Спірс претендує на нагороди в семи категоріях. Список претендентів на премію, що вручається музичним телеканалом, оприлюднили у вівторок, 4 серпня, повідомляє Reuters.

Усі три співачки боротимуться за нагороду в головній категорії "Кліп року" - на здобуття премії висунуті відео Бейонсе "Single Ladies (Put а Ring on It)", Lady Gaga "Poker Face" і "Womanizer" Брітні Спірс. Конкуренцію співачкам складуть кліпи Емінема "We Made You" та Каньє Уеста "Love Lockdown".

У категорії "краще відео виконавця" "Poker Face" Lady Gaga й "Single Ladies (Put а Ring on It)" Бейонсе боротимуться за нагороду з кліпами "Hot N Cold" Кеті Перрі, "My Life Would Suck Without You" Келлі Кларксон, "You Belong With Me" Тейлор Свіфт і "So What" Пінк.

На нагороду за "краще відео виконавця" окрім "We Made You" Емінема і "Love Lockdown" Каньє Уеста висунуті: JAY-Z з "D.O.A. (Death of Auto-tune)", T.I. та Ріанна з "Live Your Life" і Ne-Yo з "Miss Independent".

Премії MTV Video Music Awards будуть вручені в п"ятнадцяти категоріях, включаючи "Кращий кліп", де переможець 2009 року буде визначений вперше. У цій категорії висунуто 10 відеокліпів, що були номіновані в різні роки на премії MTV, але залишилися без нагород.

Урочиста церемонія вручення MTV Video Music Awards відбудеться 13 вересня в концертному залі Radio City Music Hall в Нью-Йорку. Ведучим церемонії знову буде британський комік Рассел Бренд.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Lady Gaga і Бейонсе претендують на нагороди MTV в дев"яти номінаціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути