Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 08:52

Як у Лос-Анджелесі вручали кінопремії MTV Movie Awards (ФОТО)
13

У Лос-Анджелесі відбулася урочиста церемонія вручення кінопремії MTV Movie Awards.

Головну нагороду за кращий фільм року MTV-покоління віддало "Трансформерам" (Transformers) режисера Майкла Бея за участю актриси Меган Фокс (Megan Fox). Кращим актором був визнаний Уілл Сміт (Will Smith) за роль у фантастичному фільмі "Я - легенда!" (I am Legend), а за кращу жіночу роль нагороду отримала 21-річна канадська актриса Елен Пейдж (Ellen Page), яка зіграла головну роль в кінокартині "Джуно" (Juno).

Цього року у нагород MTV Movie Awards з"явилася нова категорія - "Поки що кращий фільм нового сезону" (Best Summer Movie So Far), переможцем якої стала "Залізна людина" (Iron Man).

Ведучим кінонагород MTV на цей раз був комедійний актор Майк Майерс (MikeMeyers), а розважати глядачів йому допомагали Джек Блек, Бен Стіллер, Адам Сендлер, Дейна Карві, Кріс Браун, Райнн Уїлсон, Меган Фокс. Ліндсі Лохан та інші.


Головний герой фільму "Залізна людина" Роберт Дауні-молодший (Robert Downey Jr.) залишає автограф на животі Джека Блека (JackBlack), який днями на кінофестивалі Канн представляв анімаційний фільм "Кунг-фу панду".

На задньому плані - режисер "Залізної людини" Джон Фавро (Jon Favreau).

Джек Блек (Jack Black) і Роберт Дауні-молодший (Robert Downey Jr.). Майк Майерс і Дейна Карві (Dana Carvey) знову приміряли на себе образи героїв Уейна і Гарту з вигаданого телешоу Wayne"s World. Виступ Кріса Брауна (Chris Brown). Переможець в категорії "Кращий виконавець головної чоловічої ролі" Уілл Сміт (Will Smith) і його син Джейден (Jayden). Справжнім тріумфатором церемонії став Джоні Депп (Johny Depp), який спочатку був оголошений кращим комедійним актором, - за своєрідне і виконання ролі красеня Джека в "Піратах Карибського моря: На краю світу" (Pirates of the Caribbean: At World"s End).

А трохи пізніше за Джоні Депп переміг в кардинально протилежній категорії - "Кращий лиходій", отримавши "Золотий попкорн" за роль у фільмі "Суїні Тодд: Демон-перукар з Фліт-стріт" (Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street).

У номінації "прорив року" перемогу отримав актор Зак Ефрон (Zac Efron), що знявся у фільмі "Лак для волосся" (Hair spray). На фотографії він разом з юною актрисою Ванессою Хадженс (Vanessa Hudgens). Виступ Адама Сендлера (Adam Sandler), Роба Шнайдера (Rob Schneider) і Кевіна Джеймса (Kevin James).

Адам Сендлер отримав почесну премію церемонії вручення нагород MTV - "Нагороду покоління" (Generation Award).

Актор Бен Стіллер (Ben Stiller), Джек Блек і Роберт Дауні-молодший. Презентатори Ліндси Лохан (Lindsay Lohan), Верн Тройер (Verne Troyer) і Шон "Дідді" Комбс (Sean "Diddy" Combs). Комедійна сценка у виконанні Рейнна Уїлсона (Rainn Wilson), відомого з телесеріалу The Office, і актриси Меган Фокс (Megan Fox). Сара Джесіка Паркер (Sarah Jessica Parker). Фільм за її участі "Секс у великому місті" (Sexand The City: The Movie) номінувався в новій категорії - "Поки що кращий фільм нового сезону". Періс Хілтон (Paris Hilton) зі своїм бой-френдом, учасником групи Good Charlotte Бенджі Медден (Benji Madden).

За матеріалом Etoday

Зараз ви читаєте новину «Як у Лос-Анджелесі вручали кінопремії MTV Movie Awards (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути