Ексклюзиви
пʼятниця, 04 серпня 2006 16:24

Квитки на московський концерт Мадонни коштуватимуть від $56 до $933

 

З"явилася нова інформація щодо перших російських гастролей Мадонни: зокрема, про те, що вперше на російському музичному ринку всі права на продаж квитків передані іноземній фірмі, і досить високі ціни пов"язані з гонораром поп-зірки.

Як стало відомо на цьому тижні, концерт американської співачки в рамках Confessions Tour буде 1, а не 2. Шоу пройде 11 вересня на спеціально збудованому в МДУ концертному майданчику.

Квитками на концерт Мадонни на ексклюзивних правах торгуватиме засноване в Чехії і працююче в декількох країнах квиткове агентство Ticketpro. Концерт Мадонни стане першим проектом Ticketpro в Росії.

Концертний майданчик, який розташується на Університетській площі, розділений на танцпол і трибуни, причому сектори трибун діляться на "бронзові", "срібні", "золоті" і "платинові". Загальна кількість місць для глядачів - 35 тис. осіб.

Продаж квитків на Мадонну почнеться в понеділок, 7 серпня. Чутки про те, що вони коштуватимуть від 350 доларів, не підтвердилися. Найдешевші квитки, які поступлять в продаж, коштуватимуть $56 - це квитки на стоячі місця, включаючи танцювальну зону, що примикає до сцени.

Найдорожчі квитки по $933 продаватимуть у "платинові" сектори з найкращим оглядом, які розташовані безпосередньо напроти сцени.

У західноєвропейських містах квитки на Мадонну цього літа коштують в середньому $260. Таким чином, рівень цін на сидячі місця у Москві приблизно відповідає їх вартості за кордоном, а стоячі місця обійдуться місцевим фанам співачки дешевше, ніж закордонним. Поки невідомо, скільки саме місць в танцювальному партері буде пущено у продаж.

Гонорар Мадонни є комерційною таємницею.

І хоча, за деякими неофіційними повідомленнями, нинішній гонорар співачки складає від $1 млн. до $2 млн., ці цифри теж не мають підтвердження, як і те, що Мадонна як бонус попросила про аудієнцію у Володимира Путіна.

З певною часткою упевненості можна оцінити виступ Мадонни в Москві в $4-5 млн., пише "Комерсант". Ці гроші будуть цілком перераховані компанії Live Nation, яка фінансує весь Confessions Tour. За інформацією англійського журналу Q, Мадонна отримає з них лише десяту частину.

Варто відзначити, що концерти Мадонни ніколи не відбуваються без скандалів. Так під час виступу в Лос-Анджелесі Мадонна виконала баладу "Live To Tell", звисаючи з великого хреста, виготовленого із дзеркала. Англійська церква заявила, що співачка ображає почуття християн. А Євангельський союз звинуватив Мадонну у "вульгарній нечуттєвості".

Ні сама вона, ні її речник поки що не прокоментували цих заяв. Співачка саме розпочала світове турне, яке називатиметься "Сповіді" й триватиме 51 день. У ньому вона збирається співати з хреста.

У Мадонни стосунки з церквою завжди були непростими. 1990-го Папа Іван Павло ІІ закликав бойкотувати її концерти, бо Мадонна, виконуючи пісню "Like A Virgin", імітувала мастурбацію. Ватикан також засудив зірку за кліп "Like A Prayer". У ньому зняли палаючі хрести й темношкірого Ісуса, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на московський концерт Мадонни коштуватимуть від $56 до $933». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути