субота, 13 березня 2010 18:56

Квитки на "Алісу в країні чудес" купували за два тижні

Квитки на "Алісу в країні чудес" купували за два тижні

- Нам на сегодня, в 19.10 на "Алису в стране чудес". Вообще билетов нету? Смотри, на неделю вперед все разкуплено. Там же мой любимый Джонни Депп играет. Видно не судьба, - зітхає 19-річна Анна Кухарець відходячи від каси столичного кінотеатру IMAX, що на просп. Московському, 34в у четвер о 17.00. Видно, що дівчина засмучена. Її хлопець Олег Павлов, 19 років, заспокоює її, що вони обов"язково прийдуть на цей фільм, коли пройде прем"єра.

- Ми не думали, що з "Алісою" будуть аж такі проблеми. Хотілось подивитись цю стрічку саме в 3Д-форматі у "Аймаксі". Коли була прем"єра "Трансформерів" було значно простіше взяти квитки. Всі наші друзі вже давно їх купили. Ми в дитинстві читали книжку "Аліса в країні чудес", бачили мультик, а тут на спецефекти хочемо подивитись, - говорить Олег.

Киянин Євгеній Токарчук, 36 років, привів на фільм дружину й дітей. Каже, квитки купував заздалегідь, за два тижні. Взяв на бокові верхні місця, центральні на той час розкупили.

18 річний Олексій Бондаревський замовляв квитки через інтернет за два з половиною тижні.

- Знав, що буде проблема з квитками. Я був у "Аймаксі" в Лондоні, коли ще в Україні його не відкрили. Там теж такий самий ажіотаж, хоч таких кінотеатрів в столиці Англії три, - каже Олексій.

Адміністратор "Аймаксу" Ольга, 46 років, заявляє, що до 14 березня можна квитки навіть не питати - розкупили. З 14 по 17 березня білети залишились лише на вранішні сеанси на 10.30 та 12.40. Це бокові місця або в останньому ряду. Після 18 березня в "Аймаксі" стартує нова прем"єра "Як прибократи дракона". Тому "Алісу" показуватимуть тиждень лише на двох сеансах о 10.00 і 23.30. Але там теж вже майже не залишилось квитків. Наприклад, на неділю 28 березня на сеанс о 13.50 залишилось шість місць. На "драконів" ажіотажу немає.

Хоча на першому прем"єрному показі фільму режисера Тіма Бартона "Аліса в країні чудес" у четвер о 10.00 в єдиному в Україні кінотеатрі "Аймакс" залишилось не викупленими тридцять квитків із трьохсот. На вечірньому сеансі о 17.30 зал вільних місць не було. Багато людей прийшли зі своїми дітьми.

- Ми вже звикли до аншлагів, тому перший сеанс "Аліси" нас здивував. Можливо, це певна розкачка для людей. Може, тому, що сеанс був вранішній. "Аліса" так само як і "Аватар" збирає повні зали. На фільми таких режисерів, як Тім Бартон та Джеймс Кемерон, кожна здравомисляча людина просто зобов"язана прийти. Сьогодні на фільм привели багато дітей, але особисто я вважаю, що цей фільм взагалі не для дітей. Від однозначно для дорослих, - каже Ольга.

Біля кас та при вході в кінотеатр перекупників не було. На сайті IMAX в інтернеті за квиток на "Алісу в країні чудес" пропонують 200 грн. У касах на прем"єру фільму квиток коштує 80 грн. На сеанси після 18 березня квиток на цей фільм можна купити за 70 грн.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на "Алісу в країні чудес" купували за два тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути