Ексклюзиви
вівторок, 15 липня 2008 17:24

Квитки до Криму є аж до кінця липня - Укрзалізниця

"Укрзалізниця" заявляє про наявність квитків у південному напрямі до кінця липня, сказав в інтерв"ю заступник начальника Головного пасажирського управління "Укрзалізниці", начальник управління обслуговування пасажирів на вокзалах і в потягах Іван Карп"як.

"Ми аналіз здійснюємо щодня. На сьогодні й до кінця липня до Криму можна виїхати. Звичайно, можливо, не на бажаних потягах бажаної категорії вагонів, але виїхати можна", - сказав він.

За словами І.Карп"яка, найшвидше, за 45-40 діб до дати виїзду, розкуповують квитки в купейні вагони, в другу чергу - плацкартні квитки. Насамперед розкуповують місця в графікових потягах, які курсують протягом цілого року, а вже потім – на додаткові потяги. За його даними, в перші дні продажу продають 90-95% купейних квитків.

"У напрямі Криму в нас є, залежно від дня (дня тижня), всі місця, плацкартні та купейні, є до 5 тисяч місць на день. Наприклад, у кримському напрямі - 1298 місць станом на ранок 15 липня на всі потяги з Києва, на 22 липня - 5104 місця. Місця є, і вивезення на сьогодні забезпечується", - сказав він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Квитки до Криму є аж до кінця липня - Укрзалізниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути