Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2007 13:56

Квартиру одного з керівників секретаріату президента обчистив серійний домушник

 Кілька днів тому була обчищена квартира високопоставленого чиновника Секретаріату Президента в елітному житловому будинку Києва по вулиці Дмитрієвській (його ім`я міліція тримає у секреті). Користуючись відсутністю господарів, зловмисник викрав три дорогі хутряні шуби, два ноутбуки, цифрові фотоапарати, бінокль, не говорячи вже про золоті прикраси і інші коштовності, що зберігалися удома. "Квартира була добре упакована. А ось замки слабенькі", - відзначають оперативники. Загальний збиток, за найскромнішими підрахунками, - не менше 200 тисяч гривень.

Вийти на вірогідного підозрюваного співробітникам карного розшуку Шевченківського райуправління міліції вдалося не тільки завдяки скрупульозному обходу довколишніх будинків і опитуванню місцевих жителів, але і терміновому відрядженню у Волинську область, де "засвітилася" викрадена серед інших речей мобілка. Через її нового власника вийшли на знайомого, якому, у свою чергу, цей телефон від щедрот душевних подарував земляк-грузин. Частина групи повернулася до Києва і за дуже скупими, приблизними відомостями зуміла вичислити будинок на Лівобережжі, де той проживав у молодої жінки. Виставили засідку, і не помилилися - 35-річний Аполлон М., відоміший в певних колах як "Пата", упакував два великі мішки з награбованим, викликав таксі і заходив з цим добром в ліфт. Туди ж під виглядом сусідів увійшли оперативники. Коли над вухом Пати пролунало: "Спокійно, міліція!", він трохи не позбувся мови. Але тут же узяв себе в руки і став пропонувати операм "компроміс" - гроші. Почав з 5 тисяч доларів, а поки доїхали до першого поверху, ставки виросли до 20 тис. "Ех, трохи не встиг! - заледве не плакав грузин. - Чверть години не вистачило", пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Квартиру одного з керівників секретаріату президента обчистив серійний домушник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути