четвер, 02 травня 2019 15:26

Курсанту під час лікування раку крові в Україні, занесли гепатит С, потрібно 30 тисяч євро

Автор: Фото надане Оленою Максимовою
  Під час переливання крові хворому на лейкоз курсанту Олексію Максимову занесли вірус гепатиту С.
Під час переливання крові хворому на лейкоз курсанту Олексію Максимову занесли вірус гепатиту С.

17-річний Олексій Максимов з Кривого Рогу в одній із клінік Італії лікує гострий лімфобластний лейкоз. Захворювання виявили восени. Хлопець пройшов курс хіміотерапії і в Італії готувався до наступного. Але з'ясувалося, що під час переливання крові в Україні, йому занесли вірус гепатиту С. На його лікування терміново потрібно 30 тисяч євро.

"Два роки тому Льоша став курсантом морського коледжу в Херсоні. Його обрали старшиною. Торік восени він пішов з друзями в піцерію. Згодом йому стало зле. Було схоже на отруєння. Сина відправили в інфекційну лікарню. В аналізі крові виявили ракові клітини. Саме вони викликали інтоксикацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річному Дерюгіну Роману терміново потрібно оперувати серце

У жовтні йому поставили діагноз рак крові. Наступного дня ми його забрали з Херсону до нас у Кривий Ріг. У гематологічному відділенні відразу призначили хіміотерапію. Після першого етапу настала ремісія. Але терміново треба приймати другий курс лікування. А це величезні гроші. На перший ми витратили близько 12 тисяч доларів.

Для продовження лікування ми виїхали в Італію. Там з'ясувалося, що під час переливання крові в Україні, Льошу заразили вірусом гепатиту С. В Італії вміють швидко його виліковувати. Але курс коштує 30 тисяч євро. Тепер усе залежить лише від небайдужих людей. П'ять років тому я поховала чоловіка. Маю ще 11-річного сина Діму. Дуже прошу людей допомогти врятувати життя моєму старшому сину", — розповіла Gazeta.ua мати Олена Максимова.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7573 7864 2047 (Максимова Олена Миколаївна), її VIBER: 0 (67) 378 65 42.

Зараз ви читаєте новину «Курсанту під час лікування раку крові в Україні, занесли гепатит С, потрібно 30 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути