понеділок, 24 жовтня 2022 06:00

Хто відкриє у собі суперздібності і здатність до зцілення – гороскоп на 24 жовтня

Хто відкриє у собі суперздібності і здатність до зцілення – гороскоп на 24 жовтня
Піклування про інших відволікатиме вас від сумних настроїв. Фото: pixabay.com

24 жовтня – доба напередодні сонячного затемнення. Людьми керуватимуть страхи, тривоги, підозри й очікування чогось неприємного. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Активізуються депресивні настрої, - говорить астрологиня. – Шукайте собі розради в колі друзів. Робіть щось корисне й нескладне. Займіться прибиранням у домі. Не допускайте фізичного перевантаження. Швидко наставатиме втома. Піклування про інших відволікатиме вас від сумних настроїв. Не бажано з'ясовувати стосунки. Розмова піде в деструктивному руслі. Початок будь-яких нових справ краще відкласти. Усе розпочате виявиться безперспективним. Суперздібності у собі відкриють Тельці, Раки, Риби і Козероги. Передбачатимете майбутнє, зрозумієте, чим варто продовжувати займатися, аби вдосталь заробляти і професійно розвиватися. Відчуєте у собі здатсність зцілювати інших обіймами та порадами. Із вас у ці дні вийдуть чудові психологи".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не будьте надто нав'язливими у стосунках. Вам кортить романтики. Коханих влаштовує вечір, проведений на дивані перед телевізором. Подивіть разом сімейну комедію. Не користуйтеся ліфтом. Більше ходіть пішки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відчуєте впевненість у власних силах. Грошей небагато, але надходять стабільно. Через інтернет вдасться продати річ, яка довго пилилася на балконі чи в гаражі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Гарний час для виправлення помилок. Ви впевнено стоїте на ногах. Намітяться зміни на краще. Розраховуйте на те, що є у кишені. Не купуйте техніку та одяг у кредит. Не шукайте заміну коханій людині.

Рак (22 червня – 22 липня)

Усе вдасться, бо маєте гарних покровителів. Важко буде лише домовитися з керівництвом. Просити про підвищення не варто, як і подавати заяву до суду чи оформляти спадщину. У вас закохуватимуться. Дозвольте партнерам піклуватися про вас.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Після зустрічі з колишніми партнерами нахлинуть старі почуття. Не давайте їм шансу знову завдати вам болю. Пийте більше води. Не зловживайте вітамінними добавками.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо хочете розібратися у стосунках з другом чи коханим, розпочніть розмову першими. Інакше так і не зрозумієте, чому вони уникають зустрічі. Лікарі помилятимуться з діагнозом. Пройдіть повторне обстеження через тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня попередила про небезпечне метеоявище у понеділок

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Виправте неполадки у сантехніці. Не купуйте вживаний одяг та обладнання. Романтичний настрій підштовхне до рішучих кроків. Освідчуйтеся, переїжджайте жити до коханих. Не бійтеся різниці у віці та пліток, які розпускають родичі і сусіди.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Працездатність знижується, але вже у середу і четвер сили повернуться. Інтуїція вбереже від багатьох неприємностей. Не йдіть всупереч переконанням. Серцем відчуватимете більше, ніж ті, хто довіряє тільки розуму.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Закохуватиметеся до безтями. Зараз можна знайти пару на все життя. Не вимагайте у партнера взаємності. Хочете, щоб вас любили, першими демонструйте свої почуття.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Наполеглива праця відволікатиме від думок про втрати, які принесла війна. Не відмовляйтеся від запропонованої посади. Спочатку зарплата не задовільнятиме. Але щойно продемонструєте новому керівництву свої уміння, винагорода зросте.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Купуйте комп'ютери та павербанки. Нова техніка допоможе працювати без перебою і збільшити заробітки. У сімейному житті все повертатиметься до вас бумерангом. Не забувайте робити добро.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Марно намагаєтеся всидіти на 2 стільцях водночас. Настав час обирати, де жити і працювати, з ким продовжувати стосунки, а кого час відпустити. Частину заробленого пожертвуйте на благодійність.

Ймовірність дуже холодної зими в Україні мінімальна. Можливі дуже короткочасні періоди з морозами до -20°С на північному сході і -25°С на сході.

Зараз ви читаєте новину «Хто відкриє у собі суперздібності і здатність до зцілення – гороскоп на 24 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути