Ексклюзиви
середа, 05 травня 2010 11:51

Хрещатик завтра знову перекриють на репетицію

Хрещатик завтра знову перекриють на репетицію

Завтра ввечері у зв"язку з репетицією параду до Дня Перемоги буде повністю перекрито рух транспорту по вул. Хрещатик та Європейській площі.

Як повідомляє Державтоінспекція, рух буде перекрито з 18.30 до 24.00.

Крім того, 6 травня буде заборонено паркування усіх видів транспорту на бульварі Лесі Українки (від вул. Шовковичної до пров. Щорса), пл. Михайлівській та на майданчиках біля Річкового порту у зв"язку з паркуванням на зазначених ділянках транспорту Міністерства оборони.

КП "Київпастранс", у свою чергу, інформує про зміни в роботі міського пасажирського транспорту під час підготовки та проведення в центрі столиці святкових заходів з нагоди 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Так, 6 (7 резерв) травня 2010 року у зв"язку з проведенням репетиції параду військ з проходженням піших колон, демонстраційного показу озброєння та військової техніки ЗСУ на вул. Хрещатик від Бессарабської площі до Європейської площі з 18.30 автобуси маршруту N38 курсуватимуть: вул. С. Ковалевської – вул. Ломоносова - вул. Васильківська – Голосіївський проспект – бульвар Дружби народів – вул. Велика Васильківська - вул. Толстого - вул. Володимирська – бульв. Шевченка - вул. Хрещатик далі за існуючим маршрутом.

Автобуси маршруту N24 з 18.00 рухатимуться від Музею історії ВВВ – вул. Січневого повстання – вул. Грушевського – до стадіону "Динамо" ім.В.Лобановського.

Крім того, передбачається, що 9 травня з 12.00 до 20.00 під час проведення урочистої ходи по вул. Сагайдачного та Контрактовій площі рух автобусів маршруту N 62 буде організовано від Ботанічного саду до Європейської площі; рух автобусів N 51 буде організовано за маршрутом: ЗЗБК – Ленінградська площа – Поштова площа – вул. Братська – вул. Іллінська – вул. Волоська – вул. Г.Сковороди – Контрактова площа – (до пам`ятника Г. Сковороди) та у зворотному напрямку – вул. Г. Сковороди – вул. Іллінська – Набережно-Хрещатицька – Поштова площа – Ленінградська площа – ЗЗБК; рух трамваїв маршруту N 5 буде призупинено.

В цілому 9-10 травня міський пасажирський транспорт загального користування працюватиме відповідно до розкладу руху недільного дня з окремими змінами, а 5,6,7 травня - за розкладами руху робочого дня, але також з певними змінами.

Столична ДАІ попередила про введення 4-9 травня у центрі Києва обмежень в русі транспорту у зв"язку з підготовкою та святкуванням Дня Перемоги.

УДАІ Києва повідомило, що для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху під час прибуття та розстановки військової техніки в місці проведення параду буде перекрито рух та заборонено паркування транспортних засобів по вулиці Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі) з 20.00 8 травня до 7.00 10 травня.

Також повідомлялось, що 9 травня буде заборонено паркування усіх видів транспорту на бульварі Лесі Українки (від вул. Шовковичної до пров. Щорса), пл. Михайлівській та на майданчиках біля Річкового порту у зв"язку з паркуванням на зазначених ділянках транспорту Міноборони, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Хрещатик завтра знову перекриють на репетицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути