Ексклюзиви
неділя, 24 серпня 2008 17:10

Кравчук пояснив, чому Європа так "м"яко" ставиться до подій в Грузії

Сценарій подій в Грузії підписали і президент РФ Дмитро Медведєв і президент Грузії Михайло Саакашвілі. Про це повідомив екс-президент України ЛеонідКравчук в інтерв"ю радіо "Свобода". "Воно сталося тому, що ухвалили таке рішення в Москві, підписали його і Медведєв, і Саакашвілі", - сказав Кравчук.

Він підкреслив, що підтримає незалежність і територіальну цілісність Грузії.

Відповідаючи на питання, чому і НАТО і Рада Європи так "м"яко" ставиться до подій в Грузії, Кравчук зазначив: "На це питання ясно відповів прем"єр-міністр Великої Британії. Він сказав, що Росія - гравець світового масштабу, і дуже складні міжнародні питання сьогодні не можуть вирішуватися без Росії. Це перше.

Друге. Європа хоче сама ухвалювати рішення, а не ті рішення, що їй нав"язують ззовні. У Європі велися всі світові війни, і саме Європа відчула, що таке смерть. І вона з часом, повірте, більше і більше претендуватиме на те, щоб ухвалювати рішення без прямого безпосереднього впливу США", повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук пояснив, чому Європа так "м"яко" ставиться до подій в Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути