Ексклюзиви
пʼятниця, 23 серпня 2024 09:10

Краще, ніж будь-коли: ці три знаки будуть на піку слави

Краще, ніж будь-коли: ці три знаки будуть на піку слави
Не проґавте свій шанс розбагатіти та досягти успіху. Фото: pixabay.com

23 серпня доля усміхнеться терплячим працелюбам. Почнуть здійснюватися заповітні бажання. Кожен отримає те, що заслужив.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ранок видасться складним, але вже після обіду з'являться сили та можливості щось змінити на краще, - говорить астрологиня. - Не проґавте свій шанс розбагатіти та досягти успіху. Наплануйте побільше справ. Ця п'ятниця буде на диво плідною. Кожен зуміє отримати свій ласий шматок. Овни, Стрільці і Козороги почуватимуться краще, ніж будь-коли. Ці три знаки будуть на піку слави".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не бажано запускати творчі проєкти, починати реконструкцію житла. Закінчити їх не вистачить фінансів. Нерухомість краще купувати та винаймати на вихідних.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тривожитиме невпевненість у завтрашньому дні. Умійте домовлятися з оточенням. Не соромтеся просити про допомогу. Цього дня нарешті визначитеся, чого саме хочете від життя.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Життя нагадуватиме казку. Багато чого вдаватиметься з першого разу. Подбайте про свою зовнішність. До перукаря краще іти вранці, робити манікюр - ввечері.

Рак (22 червня - 22 липня)

Затримайтеся на роботі. Прибутковими будуть обід та вечір. Розмір заробітку залежатиме від вашої працездатності. Знахідки будуть надто цінними. Не полінуйтеся знайти власника. За добро вам віддячать сторицею.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гарний день для проведення невеликих ремонтних робіт. Куплена побутова техніка працюватиме надійно.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Беріться за роботу у гарному настрої. Тоді у п'ятницю встигнете більше, ніж протягом тижня. Дивіться під ноги. Носіть зручне взуття на низьких підборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житимуть на широку ногу: астрологиня назвала знаки, які багатітимуть щогодини

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

День буде багатим на підказки. Прислухайтеся до порад, переймайте досвід колег, навчайтеся і вірте у свої сили. Результат не забариться.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Більше часу присвячуйте роботі, яку любите. Вона приноситиме гарні плоди. Вдалий час для покупок. Вдасться поповнити гардероб гарним і практичним одягом.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не вкладайте гроші в рекламу. Вона не дасть очікуваних результатів. Приділіть увагу догляду за шкірою й волоссям. Користуйтеся перевіреними косметичними препаратами.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Навколо буде чимало конкурентів. Доведеться позмагатися за своє місце під сонцем. Обмежте коло спілкування. У друзі набиватимуться знайомі, які вас відверто дратують.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Нарешті вдасться розправити крила. Це вдалий період, аби складати плани на майбутнє. На все необхідне грошей вистачатиме. Дійте і досягайте своєї мети.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відмовтеся від покупки одягу і взуття. Залишитеся незадоволені якістю. Заплануйте поїздку на вихідні. Ця подорож допоможе підзарядити батарейку та підкине цікавих ідей на осінь.

Протягом тижня з 19 по 25 серпня вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність влітку. Астрологиня назвала чотири знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Краще, ніж будь-коли: ці три знаки будуть на піку слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути