понеділок, 16 вересня 2024 09:10

Краще не придумаєш: ці три знаки купатимуться у достатку

Краще не придумаєш: ці три знаки купатимуться у достатку
Не варто перевантажувати себе великою кількістю справ. Фото: pixabay.com

16 вересня користуйтеся умінням причаровувати оточуючих. Фінансової підтримки попросять кохані і діти. Відгукніться на прохання про допомогу. Ваша кишеня від цього не спорожніє.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зростає внутрішня тривожність, - говорить астрологиня. - Не варто перевантажувати себе великою кількістю справ. Частіше робіть перерви протягом робочого дня. Не час з'ясовувати стосунки й шукати винного. Утримайтеся від тривалої подорожі. Зросте кількість дорожньо-транспортних пригод. Не слід прагнути рекордних результатів під час тренування. Організм може не витримати надмірного навантаження. Терези, Леви і Скорпіони купатимуться у грошах. Вам вдасться більше, ніж мріяли. Краще не придумаєш. Ввечері бажано проводити час за спокійними заняттями. Погуляйте перед сном. Не перевантажуйте шлунок".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Знайомі шукатимуть ваше вразливе місце, друзі намовлятимуть зробити те, на що раніше ніколи б не погодилися. Не втрачайте голову. Куплена цього дня техніка служитиме довго.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Меблі і техніку краще придбати увечері. Вдалим буде оновлення гардеробу. Купуйте одяг і взуття на осінь. Менше говоріть. Балачками нашкодите собі. Вашими ідеями скористаються інші.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Партнери хотітимуть офіційної реєстрації стосунків. Ви віддаватимете перевагу цивільним шлюбам. Через це виникатимуть конфлікти у родині.

Рак (22 червня - 22 липня)

Будьте щедрими на співчуття і підтримку. Поруч будуть люди, які пережили жахіття війни. Не розпитуйте зайвого, але вислухайте, якщо хтось хоче виговоритися.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Тим, хто бажатиме познайомитися із багатим нареченим, випаде шанс зустріти таку пару. Але будьте готові до того, що людина не задовольнятиме вас своїми вчинками та характером.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не соромтеся своїх бажань. Ваші лідерські здібності не підведуть. Заробите більше, ніж очікували. Бракуватиме взаємності. Закохуватиметеся у тих, кому байдуже до вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Літо ще триває" - синоптик розповіла про погоду у вересні

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ігноруйте коментарі у соцмережах. Не додавайте у друзі людей, яких бачите вперше. Стережіться шахраїв, коли намагаєтеся щось купити чи продати в інтернеті.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

До вас липнутимуть гроші і слава. Зараз ви маєте шанс змінити своє життя на краще. Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати і працювати удвічі більше.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Це день турботи та уваги. Хотітиметься тепла та ласки. Не чекайте, поки кохані засиплять вас увагою та компліментами. Беріть ініціативу у свої руки. Влаштуйте романтичний вечір

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Попрощайтеся з людьми, які зрадили вас. Зачиніть двері перед брехунами. Не наступайте вдруге на ті самі граблі. Не розпитуйте коханих про колишні стосунки. Їхня розповідь вам не сподобається. Станете ще більш ревнивими.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Такий день рік годує. Не зволікайте з прийняттям рішень. Підходьте творчо до нових завдань. Але й не забувайте добре прораховувати кожен свій крок.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Легко піде навчання. Не опустіть можливості самовдосконалюватися. Нагадає про себе спадок. Можете отримати його від родичів, з якими не спілкувалися роками.

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати. Астрологиня назвала знаки, яким світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «Краще не придумаєш: ці три знаки купатимуться у достатку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути