пʼятниця, 11 червня 2010 19:14

Козловський у юнацькі роки писав вірші та прозові твори

Козловський у юнацькі роки писав вірші та прозові твори

Співак Віталій Козловський любить читати філософсько-романтичні книжки.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час вручення нагород переможцям конкурсу "Коронація слова" у столичному виставковому центрі "АккоІнтернешнл".

"Я - лірик у душі. Натхнення черпаю із життєвих історій. Для цього читаю романтичні книжки з елементами філософії. Іноді нічого нового для себе не відкриваю, але читання надихає мене на творчість", - сказав Віталій Козловський.

"Недавно прочитав книжку Робіна Шарма "Святий, серфінгіст і директор". Це стислий довідник по життю. Звертаюся до неї, коли потребую порад у вирішенні якихось важливих питань", - додав він.

"Мене вразила книжка "Код да Вінчі" Дена Брауна. Прочитав її за 3 вечори. Фільм дивитися не захотів, боявся, що він мене розчарує", - зазначив співак.

Віталій Козловський розповів і про свої літературні спроби.

"В юнацькі роки писав вірші та прозові твори. Тоді думав, що пишу серйозні речі. Тепер розумію, що то був юнацький максималізм. Зараз дуже рідко пишу вірші або пісні. Всі вони особистого характеру, тому ніде їх не показую".

На запитання про те, чи збирається він наступного року представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення, Козловський відповів:

"До кінця року не хочу піднімати питання про Євробачення. Час все вирішить і розставить на свої місця. Висновки робитиму пізніше".

Зараз ви читаєте новину «Козловський у юнацькі роки писав вірші та прозові твори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути