Ексклюзиви
середа, 30 грудня 2009 11:38

Козловський незадоволений, що на Євробачення-2010 посилають не його

Козловський незадоволений, що на Євробачення-2010 посилають не його

Заслужений артист України Віталій Козловський не згоден з рішенням Національної телекомпанії України, яка прийняла рішення, що Україну на конкурсі "Євробачення-2010" буде представляти Василь Лазарович.

Про це йдеться в прес-релізі "Нового каналу", який засумнівався в прозорості процедури відбору виконавця для участі в "Євробаченні".

Козловський неодноразово заявляв про своє бажання представляти Україну на "Євробаченні", тому "Новий канал" наполягає на організації відбіркового туру, за результатами якого і визначиться учасник "Євробачення" від України.

"Чому саме Василя Лазаровича вважали гідним представляти країну на відомому конкурсі, за яким стежить вся Європа?"

"У попередні роки честі виступати на "Євробаченні " удостоювалися артисти, про яких знає вся Україна, професіонали з великим досвідом роботи на сцені, здатні яскраво представити свою країну, - Олександр Пономарьов, Руслана, Ані Лорак, Світлана Лобода, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка. Причому Андрію Данилку, який давно заслужив любов глядачів не тільки в Україні, нарівні з усіма довелося брати участь у відбірковому турі ", - йдеться в заяві каналу.

29 грудня стало відомо, що на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", який відбудеться в травні 2010 року в Норвегії, Україну представить співак - початківець Василь Лазарович. Таке рішення прийняла художня рада Національної телекомпанії України.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Козловський незадоволений, що на Євробачення-2010 посилають не його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути