пʼятниця, 02 листопада 2012 16:13

Кожному передплатнику давали подарунок
5

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

2 листопада у Центральному відділенні поштового зв'язку Вінниці проходив День передплатника.

За словами начальника відділення розповсюджування періодичних видань вінницької дирекції "Укрпошта" Світлани Федорової, в цей день відвідувачам можна не тільки ознайомитись з асортиментом періодики, але й отримати подарунки.

"Редакції місцевих видань приготували для передплатників приємні сюрпризи. Кожен, хто підпишеться на їх газету, обов'язково отримує подарунок. Це може бути ручка, блокнот, чашка абощо", - зауважила вона.

Передплата періодичних видань на 2013 рік триває з 10 вересня до 15 грудня, а на місцеві — до 25 грудня. Двічі на місяць центральне відділення "Укрпошти" проводить День передплатника. Такі ж проводяться і в райцентрах області. Передплатити газети та журнали можна в будь-якому відділенні "Укрпошти".

"Наші консультанти нададуть усім бажаючим необхідну допомогу у виборі газети чи журналу. Варто тільки сказати, яка тематика цікавить наших передплатників. Зараз вибір періодики дуже великий. І можна легко знайти видання на будь-який смак. Когось більше цікавить політика і свіжі новини. Хтось хоче почитати щось розважальне, розгадати кросворд. Можна поєднувати різні рубрики", - розповіла Федорова.

Каталог України нараховує більше 3,5 тис видань, по СНГ — близько 7 тис видань, по Вінницькій області — 120.

"Прийшов подивитись, що пропонують. Взяв кілька газет. Вдома почитаю, подивлюсь, яка цікавіше. Ту і випишу", - наголосив Борис Красільников.

Передплатник Ірина Бахталовська зацікавилась журналом "Країна". Взяла примірник тижневика, пообіцяла підписатись, якщо зміст журналу сподобається.

"На пошті можна замовити й інші послуги. Наприклад, власну марку або привітання Діда Мороза на Новий рік. Можна й інші привітання. Також у нас беруть кредит готівкою від 1 тисячі до 30 тисяч гривень, замовляють квитки на потяг тощо", - додала начальник міського відділення поштового зв'язку № 50 Галина Пономар.

Зараз ви читаєте новину «Кожному передплатнику давали подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути