пʼятниця, 11 квітня 2008 11:02

Кожен четвертий росіянин вірить в марсіан

Напередодні Дня Космонавтики (святкується 12 квітня) у великих містах Росії було проведене опитування, в рамках якого росіянам пропонувалося відповісти на два питання, - чи є життя на Марсі і чи можливе життя на Місяці. Фахівці "Левада-Центра" опитали 2500 людей і з"ясували, що більше чверті, 26 відсотків росіян вірить в існування марсіан, повідомляє "Інтерфакс".

Найбільша кількість респондентів, які відповіли позитивно на питання про наявність життя на Марсі, - це громадяни молодше 25 років, з середньою освітою і які мають найменші доходи. Росіяни більш доросліші, багатші і з вищою освітою схильні думати, що життя на Марсі немає. Саме таку відповідь дали 59 відсотків опитаних.

У перспективи створення космічної станції на Місяці не вірять лише 10 відсотків опитаних. Думки розділилися лише в оцінці термінів будівництва подібної станції - 16 відсотків упевнені, що це відбудеться в найближчих 10 років, 26 відсотків опитаних вважають, що на це піде 30 років. 33 відсотки респондентів сподіваються побачити станцію на Місяці не раніше, ніж через півстоліття, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кожен четвертий росіянин вірить в марсіан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути