субота, 30 липня 2022 11:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Kozak System опублікував нову пісню, написану на слова загиблого поета і ветерана Гліба Бабіча - відео

Гурт Kozak System та його лідер Іван Леньо опублікували нову пісню, написану на слова поета і ветерана Гліба Бабіча, про смерть якого повідомили 29 липня.

Він загинув на війні, захищаючи Україну від окупантів. Про це повідомляє "НВ".

Бабіч активно займався волонтерською діяльностю та військовою звитягою, писав тексти пісень для різних гуртів, зокрема для Kozak System.

Автор: Гліб Бабіч/Facebook
  Гурт та його лідер Іван Леньо вшанували пам’ять загиблого на війні ветерана та волонтера Гліба Бабіча. Фото: Гліб Бабіч/Facebook
Гурт та його лідер Іван Леньо вшанували пам’ять загиблого на війні ветерана та волонтера Гліба Бабіча. Фото: Гліб Бабіч/Facebook

"Дорогий мій, Друже. Дорогий мій впертий і добрий, Друже. Ти прийшов в це життя як світлий Янгол. Біля тебе було завжди тепло і драйвово. Ти завжди мріяв і робив. Ти знав, чого хочеш, і був переконливим в своїй правоті. Ти був унікальним поєднанням справжнього воїна і справжнього поета", — написав Леньо на офіційній сторінці гурту у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві попрощалися із бійцем "Азова" Євгеном Черкезом: фото, відео

Він перелічів усі пісні, які написані на слова Гліба Бабіча. Це "Подай зброю", "Сила і зброя", "Досить сумних пісень", "Свобода наче любов", "Мольфар", "Ті, що тримають небо над Різдвом". На днях гурт мав представити ще одну пісню, яка називається "Не покинь".

"Ніколи б не подумав, що саме вона стане прощальною в нашому з тобою житті. Я тебе любив. І люблю. І буду любити. Бо ти мій внутрішній голос. Ти був чесним і справжнім. І дуже добрим. Дуже. І безкорисливим. Глібич, дорогий, дай сигарету, будь ласка, сьогодні я закурю… Ти відірвав сьогодні шматок мого серця… Сука-війна. Любимо. Назавжди, Брате", –написав Леньо.

У п'ятницю, 29 липня, стало відомо, що на війні загинув ветеран, музикант, поет і керівник волонтерської ініціативи Res_Publica. Брати по зброї Гліб Бабіч. Він воював з самого початку російсько-українською війни, повідомив волонтер Юрій Бірюков.

Зараз ви читаєте новину «Kozak System опублікував нову пісню, написану на слова загиблого поета і ветерана Гліба Бабіча - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути