середа, 26 грудня 2012 20:43

Корейці пообіцяли усунути всі недоліки, через які ламаються потяги "Хюндай"

Корейці пообіцяли усунути всі недоліки, через які ламаються потяги "Хюндай"
Фото: ogo.ua

Корейська компанія "Hyundai Corporation" виявила всі недоліки, що заважають нормальній експлуатації швидкісних електропоїздів в Україні. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України з посиланням на лист компанії, направлений на адресу "Укрзалізниці", пише Zn.ua.

"Hyundai Corporation" повністю поділяє стурбованість президента України, керівництва українського уряду та "Укрзалізниці" складнощами в нормальній експлуатації поїздів "Hyundai", з якими зіткнулася Україна в грудні поточного року", - йдеться в листі.

У заяві також наголошується, що ці труднощі виникли через декілька недоробок, допущених в період проектування і виробництва, а також у зв'язку з обмеженим терміном тестування, що було обумовлено необхідністю своєчасного забезпечення залізничним швидкісним рухом пасажирів у період проведення Євро-2012.

Згідно з інформацією, наданою компанією в листі, тепер уже всі недоліки, що заважають нормальній експлуатації поїздів на території України, повністю виявлено і вивчено.

"Над їх ліквідацією сьогодні працює кваліфікована команда фахівців. За нашими прогнозами, повне усунення зауважень займе два-три тижні", - додали в "Hyundai Corporation".

Зараз ви читаєте новину «Корейці пообіцяли усунути всі недоліки, через які ламаються потяги "Хюндай"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути