Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2008 15:47

Корабель ВМС США Mount Whitney став на рейді в Поті

Корабель управління ВМС США Mount Whitney став на рейді в грузинському порту Поті, повідомило в п"ятницю джерело в штабі Чорноморського флоту Росії.

"Штабний корабель шостого флоту ВМС США Mount Whitney, після маневрування біля узбережжя Грузії встав на рейді в Поті. Спочатку він йшов курсом на Батумі, проте підійшов до іншого порту - Поті", - сказало джерело.

За його словами, корабель такої великої водотоннажності, як Mount Whitney, окрім гуманітарних вантажів, здатний доставляти і великогабаритні об"єкти. Він не виключив, що в трюмах Mount Whitney, окрім гуманітарного вантажу може знаходитися і озброєння, зокрема важке.

У свою чергу джерело в російській військовій розвідці розповіло, що ситуація навколо Mount Whitney відстежується. "Найближчим часом стане відомо, що насправді доставив цей корабель до Грузії", - відзначив він, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Корабель ВМС США Mount Whitney став на рейді в Поті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути