Ексклюзиви
понеділок, 01 лютого 2016 17:04

Контрольний пункт "Зайцеве" закриють з 3 лютого через обстріли

Контрольний пункт "Зайцеве" закриють з 3 лютого через обстріли

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що ухвалено рішення тимчасово закрити контрольний пункт в'їзду-виїзду "Зайцеве" з 3 лютого.

"Сьогодні відбулася зустріч з керівником штабу АТО. Після консультацій ухвалено спільне рішення про тимчасове закриття контрольного пункту в'їзду-виїзду "Зайцеве" з середи, 3 лютого 2016 року", - написав він на сторінці у Фейсбуці.

Жебрівський нагадав, що протягом останніх днів російські війська обстрілюють цей пункт із заборонених Мінськими угодами видів зброї, у тому числі 82 мм і 120 мм мінометів.

"У зв'язку з реальною загрозою для життя і здоров'я мирних жителів, з метою недопущення повторення ситуації з розстрілом пасажирського автобуса торік у Волновасі вирішено тимчасово призупинити роботу КПВВ. Діяльність пункту пропуску буде відновлена ​​тільки після стабілізації ситуації і повного припинення вогню, в зону ураження якого потрапляють люди, які вимушені перетинати лінію розмежування", - пояснив Жебрівський, якого цитує Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, раніше Жебрівський прогнозував закриття двох КПВВ у Донецькій області - "Зайцеве" і "Мар'їнка" через обстріли.

Зараз ви читаєте новину «Контрольний пункт "Зайцеве" закриють з 3 лютого через обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути