Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2007 09:26

Концерт Пугачової не сподобався міліції (ФОТО)

У дорогий ресторан, де виступали Алла Пугачова і Максим Галкін, намагалися увірватися міліціонери, пише "Твой День".

Правоохоронці нагрянули на приватну вечірку  бізнесмена, для якого співала головна зірка російської естради.

Поки гості насолоджувалися співом Пугачової, жителі сусідніх будинків, які намагалися відпочити у недільний вечір, не витримали звуків галасливої гулянки і вирішили зупинити  примадонну, подзвонивши на  "02".

Коли Алла Борисівна почала виконувати свої хіти, не тільки у ресторані, а й на вулиці почалося пожвавлення. Виступ примадонни на святі у олігарха у  центрі Москви – явище нечасте. Голос Пугачової було чути жителям всіх сусідніх будинків.

Багато хто з них, незважаючи на холод, відкрив вікна і, висунувшись з них із захопленням слухали Пугачову. Але спів Алли Борисівни припав до душі далеко не всім. Хтось з мешканців будинку набрався хоробрості і... викликав міліцію!

У самий розпал концерту, коли до співачки приєднався Максим, до ресторану під"їхала машина, з якої вискочили три озброєні міліціонери і стрімко попрямували до входу.

– Покличте менеджера ресторану! – зажадали правоохоронці, звернувшись до численних охоронців, що оточили заклад відразу після приїзду примадонни.

Втім, розмова представників міліції і співробітника закладу була короткою: міліціонери з"ясували, що гучний звук, що лунає з ресторану у нічний час, – не примха власників закладу, а живий виступ самої Пугачової! Тому, обмежившись ввічливим попередженням, збентежені оперативники пішли геть.

Втім, Алла і Максим пробули в ресторані трохи менше години. Відразу ж після виступу пара попрямувала до виходу і швидко залишила "місце події".

Як тільки автомобіль примадонни виїхав з парковки, до ресторану на великій швидкості під"їхав "мерседес" Кіркорова. Здавалося, Філіп спеціально поспішав у ресторан, щоб побачити колишню дружину. З багажника його шикарної машини помічники дістали кілька великих букетів. Але Пугачова і Галкін, мабуть, спеціально постаралися "розминутися" із співаком. Вийшовши з машини, Філіп на хвилину зупинився, намагаючись знайти поглядом машину Алли, але, дізнавшись, що Пугачова вже виїхала, сумно увійшов до ресторану.

Зараз ви читаєте новину «Концерт Пугачової не сподобався міліції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути