пʼятниця, 06 серпня 2021 05:25

Кому зірки пророкують поїздку на заробітки

Кому зірки пророкують поїздку на заробітки
До перукарні не йдіть. Волосся не триматиме зачіски. Фото: pixabay.com

6 серпня досить лікувати застуду таблетками. Дайте організму самостійно здолати віруси. Імунітет з усім справлятиметься. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Під час незначних навантажень посилюватиметься серцебиття, - говорить астрологиня. – Не плануйте тривалих піших переходів. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Це допоможе запобігти бронхо-легеневим захворюванням. До перукарні не йдіть. Волосся не триматиме зачіски. Загострюється виразка. Відмовтеся від соусів і приправ. Прогресує варикозне розширення вен. Забудьте про самолікування. Порадитеся з лікарем. Менше нервуйте. Цей день заставить багато чого переглянути і прийняти рішення. Освідчення та одруження цього дня зірки пророкують Тельцям та Терезам. Поїздка на заробітки світить Овнам і Скорпіонам".

Овен

Виникатимуть збої у роботі ендокринної системи. Загострюються хвороби щитоподібної залози. Попийте заспокійливі препарати.

Телець

Непродумане харчування може викликати болі в області шлунку. Віддайте перевагу пісним стравам. Пийте чаї з цілющих трав.

Близнюки

Добре лікуйте кашель. Стимулюйте виділення мокроти. Подбайте про повноцінну вентиляцію легенів. Прогуляйтеся перед сном.

Рак

Добрий час для боротьби зі шкідливими звичками. Подумайте про організацію здорового режиму дня. Знаходьте можливість робити гімнастику.

Лев

Користуйтеся протизаплідними засобами. Не робіть у цей день абортів. Ця операція може викликати ускладнення.

Діва

Саме цього дня не бажано приймати препарати для швидкого схуднення. Це призведе до порушення обмінних процесів в організмі. Зберігайте звичний режим життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2-8 серпня: коли чекати високих заробітків і перемог

Терези

Контакт рук із засобами побутової хімії викликатиме алергійні реакції. Виникнуть висипання на шкірі. Користуйтеся кремами і гумовими рукавицями.

Скорпіон

Будьте обережні під час спортивних тренувань. Добре розігрівайте тіло. Не піднімайте важкого. Бережіть спину.

Стрілець

Підвищується сонливість. Не затримуйтеся допізна на роботі. Подумайте про повноцінний відпочинок увечері. Раніше лягайте у ліжко.

Козеріг

Турбуватимуть явища метеоризму. Вилучайте з раціону продукти, що сприяють процесу бродіння. Поповніть мікрофлору кишок.

Водолій

Подбайте про профілактику захворювань ясен. Не допускайте травмування слизової рота. Як наслідок матимете нагноєння пораненої поверхні.

Риби

Надмірне освітлення дратуватиме вас. Відпочивайте з прикритими очима. Захищайте слизову ока від забруднення та контакту з агресивними речовинами.

Астрологиня дала прогноз на серпень і назвала знаки, яким щаститиме в усьому.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують поїздку на заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути