Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2023 06:00

Кому зірки пророкують неймовірні зміни на краще – гороскоп на 20 січня

Кому зірки пророкують неймовірні зміни на краще – гороскоп на 20 січня
Винахідливі люди знаходитимуть неординарні рішення і робитимуть відкриття. Фото: pixabay.com

20 січня добре засвоюватимуться іноземні мови. Можна здавати у ремонт техніку та купувати нерухомість. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"До вихідних зрушити справи з місця буде важко, - говорить астрологиня. – Не зайвою буде позапланова відпустка. Не варто виїжджати на проживання в іншу країну. Закордонна поїздка принесе багато негараздів. Більше вдасться заробити на Батьківщині. Цього дня з'являтимуться цінні ідеї. Винахідливі люди знаходитимуть неординарні рішення і робитимуть відкриття. Давайте волю своїй фантазії. Проте не слід широко розголошувати свої ідеї. Вони потребуватимуть доопрацювання. Невдалий день для звернення до керівництва чи офіційних інстанцій. Люди при владі переживатимуть важкий день. Вони не схильні будуть вислуховувати ваші скарги. Дочекайтеся понеділка. Люди бажатимуть чогось нового. Нині п'ятниця сприяє будь-якому оновленню. Але бажано саме цей день присвятити плануванню майбутніх змін. Не варто діяти спонтанно. Гарний час для звільнення з нецікавої роботи. Понеділок буде сприяти вдалому працевлаштуванню. Терезам, Ракам і Рибами зірки пророкують неймовірні зміни на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Беріть участь у благодійних акціях. Віддайте частину своїх речей нужденним. Підтримуйте добрі стосунки з родичами коханих. Спробуйте залагодити колишні непорозуміння. Отримаєте звістку про спадок від далекого родича. Не затягуйте з оформленням спадщини.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Сумний настрій може заволодіти вами. Об'єктивних причин для цього не буде. Зателефонуйте друзям. Проведіть вечір у веселій компанії. Говоріть правду. Брехня стане причиною сварок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цей тиждень був неспокійним. Накопичувалося відчуття втоми. Тому вечір проведіть на самоті за приємним для вас заняттям. Колишні коханці можуть повернутися у ваше життя. Не намагайтеся реставрувати стосунки. Скоро повернуться проблеми, через які розійшлися. Уважніше гляньте на людей, які кохають вас попри обставини.

Рак (22 червня – 22 липня)

Дійти згоди з коханими вдасться лише пізно ввечері. Оберіть позицію спостерігача. Не починайте розмову першими, бо вона завершиться сваркою. Частіше розмовляйте з дітьми. У ваших обіймах вони почуватимуться щасливими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Події розвиватимуться швидко. Не бажано запускати творчі проєкти, починати реконструкцію житла. Закінчити їх не вистачить фінансів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Таланитиме наполегливим і цілеспрямованим. Добре вестиметься бізнес. Погано почуватимуть себе нерішучі. Час чекати на збільшення родини – народження братів, племінників та онуків. Кишеня буде повною. Не зурочте власних планів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще брати шлюб і народжувати дітей – любовний гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Нерухомість краще купувати та винаймати на вихідних. Доведеться часто змінювати напрямок діяльності і підлаштовуватися під інших. Кохані можуть віддалитися. Плануйте відпочинок без родичів. Інакше доведеться постійно догоджати їм.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Розпочинається період розквіту. Усе складеться на вашу користь. Навіть опоненти перейдуть на вашу сторону. Гроші самі йтимуть до вашої кишені. Вдалою буде покупка авто.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Криза потроху минає. Наведіть лад у своїй бухгалтерії. Розрахуйтеся з боргами. Стосунки між вами та коханими будуються на довірі. Переконаєтеся у тому, що поруч з вами надійні партнери.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Може зірватися запланована зустріч. Через власну безпорадність доведеться поступитися конкурентам. Підробітки не виправдають ваших сподівань. Кризу переживуть пари, які готуються до шлюбу. Дехто передумає створювати сім'ю.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не ігноруйте прохання про допомогу. Діліться, і гроші повернуться до вас сторицею. Уваги потребуватимуть літні родичі і діти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тільки ледачі цього дня не зможуть зробити блискучу кар'єру та заробити вдосталь грошей. Не варто проявляти сором'язливість. Це вам тільки нашкодить. . Підставити можуть ті, від кого ви найменше сподівалися. Не довіряйте таємниць, тримайте плани при собі.

2023 року всім хотітиметься спокою і стабільності, але доведеться відвойовувати й повертати своє. Астрологиня розповіла, що чекає на Україну 2023 року. Дізнайтеся першими, як переживемо зиму і чому подорожчає нерухомість.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують неймовірні зміни на краще – гороскоп на 20 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути