середа, 21 грудня 2022 06:00

Кому запропонують нову посаду й підвищення зарплатні – гороскоп на 21 грудня

Кому запропонують нову посаду й підвищення зарплатні – гороскоп на 21 грудня
Підвищення зарплатні чекає на Дів, Скорпіонів і Терезів. Фото: pixabay.com

21 грудня добре будуть справи у тих, хто заробляє на життя руками. Шедеври створюватимуть дизайнери, художники, ковалі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день несподіванок, – говорить астрологиня. – Будьте готові відмовитися планів. Протягом дня доведеться підлаштовуватися під інших. Допоможуть почуття гумору й дипломатичність. Добре почуватимуться активні люди. Не варто проводити великі фінансові операції. Вони будуть збитковими. Зачекайте зі зверненням до офіційних установ. Ваша справа надовго застрягне у високих кабінетах. Відкладіть похід до лікаря. Поставлені цього дня діагнози навряд чи будуть точними. Нові посади запропонують Овнам, Близнюкам і Стрільцям. Підвищення зарплатні чекає на Дів, Скорпіонів і Терезів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Частина сімейного бюджету залишиться у супермаркеті. Не пручайтеся бажанню дружин і матерів купити побільше м'яса, круп і напівфабрикатів. З таким продуктовим запасом вони почуваються упевненіше.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Робіть усе, що задумали, але не розповідайте всім, як вам це вдається. Ризикуєте відштовхнути від себе коханих, якщо не присвятите їм достатньо уваги. Погомоніть удвох за чашечкою кави.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Дивуватиметеся власному апетиту. Хотітиметься оселедця, моркви по-корейськи, сиру з пліснявою і квашених огірків. Не відмовляйте собі у задоволені. Організм підказує, чого йому бракує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий 2023-й: рік якої тварини зустрічатимемо та як її задобрити

Рак (22 червня – 22 липня)

Друзі попросять познайомити їх з колегами. Цей роман триватиме недовго, а у розриві звинуватять вас. Використовуйте рукавички, коли прибираєте. Це вбереже шкіру від пересихання.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Поточні стосунки стануть обтяжливими. Не звалюйте свої проблеми на близьких. Поцікавтеся, про що мріють кохані. Заплануйте генеральне прибирання. Наведіть лад на підвіконні. Позбудьтеся вазонів, які не ростуть.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не хочете мати проблем – не позичайте друзям гроші. Невдалий час для співбесід. Складеться враження, що роботи багато, а заробити гроші ніде. Пересадіть вазони. З вдячності вони порадують вас цвітінням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще брати шлюб і народжувати дітей – любовний гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Таланитиме людям, які звикли працювати в екстремальних умовах і ухвалювати нестандартні рішення. Завантажте себе справами. Яскравий службовий роман принесе незабутні враження.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними відпадуть неприємності та страхи, які переслідували багато років. Вдалий час для переїзду в іншу країну. Подякуйте людям, які підтримують, допомагають знайти нове житло й роботу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Нова посада порадує заробітками. Працювати доведеться менше, а отримуватимете більше. Якщо набридло бути квартирантом, шукайте власне житло за вигідною ціною. Багато чого вдаватиметься тим, хто перестане опиратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли закінчиться війна і яка країна наблизить нас до миру – прогноз астрологині на 2023 рік

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Образять люди, яким довіряли і яких кохали. Скоро у житті з'являться надійні партнери, з якими відчуєте себе коханими. Не залишайте на морозі вуличне кошеня чи цуценя. Разом із цією твариною у ваш дім прийдуть достаток і щастя.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Будете приємно здивовані, коли зумієте зробити те, чого не вдавалося раніше. Гроші надійдуть вчасно. Можна купувати авто або деталі до нього.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це час професійного росту. Займіться справами, які вдаються найкраще. Тоді кінець грудня мине активно, а заробітки зростуть.

Астрологиня розповіла, які несподіванки готує 2023 рік і які знаки зодіаку почуватимуться найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Кому запропонують нову посаду й підвищення зарплатні – гороскоп на 21 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути