пʼятниця, 11 червня 2021 12:02

Кому усміхнеться удача – прогноз астрологині

Кому усміхнеться удача – прогноз астрологині
Дайте собі більше часу на сон. Відчуєте, як повернуться сили та наснага. Фото: pixabay.com

11 червня спостерігатиметься загальне ослаблення організму. Можуть нагадати про себе хронічні хвороби. Займіться профілактикою захворювань. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відкладіть офтальмологічні операції, - говорить астрологиня. - Не перевтомлюйте очі. У разі захворювання на грип чи застуду дотримуйтеся постільного режиму. Не переносьте хворобу на ногах. Вона затягнеться надовго. Відкладіть операції на органах дихання. Лікувати гайморит методом проколювання не варто. Доведеться згодом повторювати цю процедуру. Дайте собі більше часу на сон. Відчуєте, як повернуться сили та наснага. Успіх усміхнеться Терезам, Водоліям і Тельцям".

Овен

Забезпечте повноцінне освітлення під час роботи. Не провокуйте зниження гостроти зору. Добирати окуляри цього дня не можна.

Телець

Потурбуйтеся про підтримання роботи серця та укріплення судин. Проведіть профілактичне лікування.

Близнюки

Триває період підвищеного ризику травматизму. Відмовтеся від участі в командних видах спорту. Причиною травми може стати інший гравець.

Рак

Більше уваги приділіть водним процедурам. Відвідуйте басейн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого не можна робити після сонячного затемнення

Лев

Стережіться харчових отруєнь і шлункових розладів. Подбайте про здоровий режим харчування. Перевіряйте терміни реалізації продуктів.

Діва

Необачність у харчуванні може призвести до збільшення ваги. Свідомо контролюйте свій денний раціон. Обирайте низькокалорійні страви.

Терези

Порадьтеся з лікарем щодо подальшого вживання гормональних препаратів. Є небезпека порушити гормональний баланс в організмі.

Скорпіон

Гіршатиме обмін речовин. Можуть збільшуватися набряки. Вагітним варто уважніше стежити за вчасним виведенням рідини з організму.

Стрілець

Особливо гостро сприйматимуться різкі запахи. Не використовуйте парфумів. Уникайте пасивного куріння. Надвечір може розболітися голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 11 червня: як знайти шлях до серця коханих

Козеріг

Рівномірно розподіляйте фізичне навантаження впродовж дня. Пам'ятайте про загальну ослабленість організму. Не використовуйте алкоголь як тонізувальний засіб.

Водолій

Продуктивність інтелектуальної праці різко знижується. Не допускайте кисневого голодування тканин тіла. Приймайте зранку контрастний душ. Рухайтеся швидше.

Риби

Передбачити реакцію вашого кишечнику на незнайомі страви важко. Запобігайте розладу системи травлення. Відмовтеся від гострих соусів.

Червень примусить вас повернутися до раніше незавершених справ. Цього разу доведеться довести їх до ладу. Астрологиня назвала знаки, які відчують себе щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Кому усміхнеться удача – прогноз астрологині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути