Ексклюзиви
понеділок, 09 вересня 2024 09:10

Кому судилося стрибнути вище власної голови: астрологиня оголосила список щасливчиків

Кому судилося стрибнути вище власної голови: астрологиня оголосила список щасливчиків
Отримаєте усе, чого так важко добивалися багато років. Фото: pixabay.com

9 вересня бажано утриматися від важливих перемовин чи співбесід. Справити гідне враження на співрозмовника буде складно.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день порожнього прожекторства, - говорить астрологиня. - Сподіванням та очікуванням не судилося справдитися. Похід по крамницях не буде вдалим. Люди надто критично ставитимуться одне до одного. Стримуйте бажання похвалитися своїми досягненнями перед колегами чи друзями. Дотримуйтеся даного слова. Ввечері зросте кількість конфліктів. Не з'ясовуйте стосунків з коханими. Романтичні плани краще перенести на середину тижня. Перевіряйте термін реалізації продуктів. Запобігайте отруєнню. Тельцям, Дівам, Ракам, Стрільцям і Козорогам судилося стрибнути вище власної голови. Отримаєте усе, чого так важко добивалися багато років".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Більше грошей стане у гаманці тих, хто не боїться додаткової роботи і уміє поєднувати одразу кілька посад.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Зірки підтримують ваші починання. Зорієнтуйтеся у своїх бажаннях. Не бійтеся, бо лише сміливі мають щастя. Від вівторка усі ваші плани отримають зелене світло.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Стережіться власної ліні. Відмовлятиметеся від перспективних пропозицій, аби тільки втекти від роботи. Бережіть зір. Читайте при денному освітленні. Увечері віддавайте перевагу аудіокнигам.

Рак (22 червня - 22 липня)

Усі мрії і сподівання будуть спрямовані на кар'єрне зростання. Перед вами відчинятимуться будь-які двері. Легко вирішуватимуться питання, які раніше заходили в глухий кут.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вдалий час, аби придбати побутову техніку. Купіть посудомийку. Економите не тільки час, але й воду. Якщо сил бракує, не спішіть бігти до лікаря. Більше відпочивайте. Налягайте на вітаміни.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Це період днів народжень. Готуйтеся приймати подарунки і насолоджуватися спілкуванням із гостями. Вас цінують. Частіше згадуйте про це, коли поганий настрій бере гору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень перед місячним затемненням: яким трьом знакам все вдаватиметься з першого разу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відкладіть купівлю і продаж нерухомості, подачу заяв до суду, відкриття депозитів і кредитів. Буде менше розчарувань. Не женіться за модним крамом. Витратите гроші на непотріб.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки та обіцянки доведеться відповісти. Збитки понесуть зарозумілі і зухвалі. Чесні і працьовиті збиратимуть гарні плоди. Пам'ятайте: тихіше їдеш - далі будеш.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зростає відчуття тривожності. Частіше ламатимуться телефони і ноутбуки. Не призначайте на цей день важливих зустрічей, презентацій або відкриття нових проєктів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не дивіться з сумом у минуле. Усі зміни на краще. Вчасно надійде основний заробіток. Економте. Не варто поповнювати гардероб. Викинете гроші на одяг, який не носитимете.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Будьте активними та ініціативними. Від ваших зусиль зараз залежатиме доля компанії. Заробітки зростають. Використайте кожну нагоду поповнити свої заощадження. Скоро зумієте вигідно вкласти їх у нерухомість.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Будете розриватися між бажанням негайно щось купити чи зекономити гроші. Доведеться шукати нову роботу і додаткове місце заробітку. Вам кортітиме отримувати більше грошей.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на вересень і назвала знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Кому судилося стрибнути вище власної голови: астрологиня оголосила список щасливчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути