субота, 26 листопада 2022 06:00

Кому кінець листопада підкине грошенят і приємних сюрпризів – гороскоп на вихідні

Кому кінець листопада підкине грошенят і приємних сюрпризів – гороскоп на вихідні
Приємні сюрпризи чекають на Близнюків і Стрільців. Фото: pixabay.com

26-27 листопада багато цікавого трапиться в дорозі. Заплануйте невелику мандрівку для всієї родини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не засиджуйтеся вдома цими днями, - говорить астрологиня. – Відсутність світла пригнічуватиме, але ви знайдете спосіб підняти собі настрій. Вибирайте активний відпочинок. Зустрічайтеся з друзями. Гарний час для продумування фінансової стратегії на наступний місяць. Подивіться, чого вам бракує. Зроблені цими днями покупки будуть вдалими для Тельців, Близнюків, Козерогів і Риб. Не відмовляйтеся від додаткового підробітку. Кінець листопада підкине грошенят Терезам і Козерогам. Приємні сюрпризи чекають на Близнюків і Стрільців. Обережно користуйтеся побутовою технікою. Через перепади напруги вийдуть з ладу холодильники і бойлери. Відкладіть похід до стоматолога. Навряд чи вас задовольнить його робота. Приділіть більше уваги догляду за волоссям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Дозволите собі флірт на роботі, хоча скоро пошкодуєте про це. Будьте обережні зі словами. Не роздавайте обіцянок. Виконати їх вам зараз непідсилу. Знаходьте час на щоденну ранкову гімнастику.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зав'язані стосунки принесуть багато неприємностей і болю. Стережіться знайомих, які лізуть вам у душу. Відступлять хвороби, які надокучали осінню.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відмовтеся від кредитів і послуг ломбарду. Зараз невдалий час для покупок. Годі сумніватися у своїх партнерах і накручувати себе. Довіряйте тим, кого любите. Не сідайте втомленими за кермо.

Рак (22 червня – 22 липня)

Із поїздкою на заробітки краще зачекати. Роботодавець виявиться хитрим і скупим. Кохані не витримають довгої розлуки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

На вихідних від справ відволікатиме внутрішня тривога. Перейматиметеся через майбутнє країни. Не зводитимете очей від новин. Не дивіться з сумом у минуле. Усі зміни – на краще. Сваритимуться друзі та колеги. Не втручайтеся у їхні дискусії. Це може зруйнувати ваші стосунки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Стаєте схильними до депресії. Годі впадати у відчай. Потерпіть. Робіть те, що планували. Ваша ціль – уже близько. Перед виходом на роботу не забувайте вимкнути крани та електрику. Аби не понести матеріальні втрати через необачність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку, які розбагатіють і знайдуть своє місце під сонцем – фінансовий гороскоп на грудень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відмовте тим, хто забажає позичити ваші комп'ютер чи телефон. Стежте за речами у потязі чи автобусі. Краще відкласти переїзд у нове житло. Перевізники губитимуть і псуватимуть ваші речі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Гаманець поповниться. Не слухайте намовлянь. Довіряйте своєму серцю. У ваше життя повертатимуться люди, яких раніше любили. Скористайтеся можливістю відновити стосунки з коханим.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Приборкуйте свої бажання. Притягнете до себе людей нахабних і готових жити за ваш рахунок. Робота стоїть на місці. Кожен наступний крок видасться складнішим за попередній.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Частину вихідних можна присвятити роботі. За понаднормову працю добре заплатять. Повертайте позики вчасно. Не спокушайтеся на акції. Заощадьте частину заробленого. Турбуватимуть набряки на ногах. Попийте сечогінні препарати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Будете не задоволені тим, як змінилася ваша фігура. Хочете схуднути? Почніть займатися спортом, відмовтеся від солодощів. Сварки з коханими відберуть усі сили та час. Подружнє життя не може будуватися за правилами та інструкціями. Навчіться спокійно сприймати відмінну від своєї точку зору.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Утримайтеся від з'ясування стосунків з родичами через суд. Справи розв'яжуться не на вашу користь. Утримайтеся від покупки нерухомості та земельної ділянки. Відмовтеся від високих підборів. Ноги потребують відпочинку.

Грудень – місяць любовних пригод. Знайомство в інтернеті стане початком бурхливого роману. Астрологиня розповіла, хто зважиться на освідчення у коханні та усиновлення.

Зараз ви читаєте новину «Кому кінець листопада підкине грошенят і приємних сюрпризів – гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути