Ексклюзиви
понеділок, 01 січня 2024 20:15

Кому цей тиждень принесе багато грошей та кохання – астрологиня назвала п'ять знаків зодіаку

Кому цей тиждень принесе багато грошей та кохання – астрологиня назвала п'ять знаків зодіаку
Довго та щасливо житимуть пари, які візьмуть шлюб цього тижня. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 1 по 7 січня таланитиме тим, хто займається продажами. Рекламуйте товари в інтернеті, просіть клієнтів залишати позитивні відгуки про ваші послуги в соцмережах. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Гроші йтимуть до гаманця, - говорить астрологиня. - Довго та щасливо житимуть пари, які візьмуть шлюб цього тижня. Вихвалятися досягненнями не варто. Колеги та знайомі заздритимуть. Якщо плануєте завести домашнього улюбленця, у вихідні відвідайте притулок для тварин. Там знайдете вірного друга на все життя. Цей тиждень принесе багато грошей Тельцям, Рибам і Скорпіонам. Нове кохання зустрінуть Діви і Терези".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Часто згадуватимете дитинство і родинні традиції. Бракуватиме стосунків, які були між родичами раніше. Перегляньте сімейні фото. Згадайте про тих, кого немає поруч. Сходіть до храму. Подолати безсоння допоможе ромашковий чай з медом.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Це допоможе знайти цікаву роботу і опанувати нову професію. Ваші доходи підуть вгору. Не поспішайте щось змінювати в особистому житті, щоб не зіпсувати стосунки з коханими.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

У новому колективі вас сприйматимуть за чужака. Стати частиною команди зуміють ті, хто чує і поважає співрозмовника. Не приймайте рішень із фінансових питань. Прислухайтеся до людей, які знають ціну грошам і вміють розпоряджатися ними.

Рак (22 червня - 22 липня)

Цей тиждень винагородить сумлінних і терплячих. Отримаєте зарплату, яку затримували. Навколо багато спокус. Але не варто набиратися кредитів і задовольняти всі бажання. Розпрощайтеся з ненадійними роботодавцями.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Звільніться від стосунків, які частіше засмучують, ніж приносять задоволення. Вагітним протипоказані далекі поїздки. Пологи можуть розпочатися передчасно. Не забувайте про економію. Заощадження знадобляться. Оформлятися на роботу краще в четвер, купувати пральні й посудомийні машини - в п'ятницю.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ревнощі братимуть гору над розумом. Кохані багато часу проводитимуть за межами дому. Довіряйте їм. Не виходьте на прогулянку без шапки. Це спровокує застуду. Шукайте додаткового заробітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливчики року: для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Грошей буде вдосталь. Не зуміє заробити тільки ледачий. Але ціни на деякі товари зростуть через зміну курсу валют. Вартість продуктів здивує і шокує.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Довіряйте передчуттям. Випадковостей не буде. Захочете змінити імідж. Не намагайтеся вразити когось відвертими нарядами. Люди цінуватимуть ваш розум та кмітливість.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Беріть від життя все. Вдалий період для покупки будинку чи гаража. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки. Нічого хорошого із цього не вийде.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Настав час боротьби за виживання. Доведеться подбати про своє місце під сонцем. Підступно можуть вчинити люди, яким раніше довіряли. Не піддавайтеся на провокації. Пошук пари починайте у вихідні. Прислухайтеся до власного серця.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Початок року буде мегаприбутковим та успішним. Демонструйте свої уміння. Не варто братися за справи, у яких ви новачок. Нове авто шукайте у середу, нерухомість обирайте в четвер. На ринку буде чимало цікавих пропозицій.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зачекайте з вибором нерухомості для себе чи дітей. Житло матиме приховані вади. Стабільності у фінансах не буде. Знайте собі ціну. Навчіться брати гроші за послуги. З вас вийдуть гарні наставники й репетитори.

2024 рік стане мегауспішним для тих, хто не відкладає життя на потім, а досягає поставленої мети тут і зараз. Астролог назвав знаки, які будуть по-справжньому щасливими у рік Дракона.

Зараз ви читаєте новину «Кому цей тиждень принесе багато грошей та кохання – астрологиня назвала п'ять знаків зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути