Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2010 08:51

Коломойському пояснили, що в нього немає шансів

Компанія "Мантара Холдинг", яка, як відомо, належить бізнесмену Ігорю Коломойському немає шансів оскаржити результати конкурсу по продажу 76% пакету акцій "Луганськтепловозу".

Про це заявив голова Фонду держмайна Олександр Рябченко.

"Я думаю, що у них немає шансів виграти цю справу через те, що ми робимо все, у відповідності до термінів встановлених нормативними документами, законами. Вони, можливо, не дуже зручні, але вони такі й є", - наголосив він.

Він нагадав, що за тиждень до закінчення конкурсу припиняється прийняття документів на участь у ньому.

"І за 6 днів до конкурсу документи, які подані в присутності того, хто подавав, відкриваються і складається перелік цих документів, підписує працівник ФДМУ, і підписує той, хто уповноважений продавати...І у "Мантари" не було одного чи двох документів", - пояснив Рябченко.

"Можливо, людина, яка здавала документи, у цьому не розуміється, але це вже є проблема компанії, яка подавала речі. Ну, немає там одного документа. Він простий, він елементарний, але треба було вказати (це є вимога положення), за рахунок яких грошей відбувається купівля компанією "Мантара". І цей документ відсутній, він підкреслений, що його немає", - наголосив Рябченко.

Як відомо, компанія Коломойського погрожує оскаржити результати конкурсу, посилаючись на те, що ФДМ незаконно їх вилучив з конкурсу.

Нагадаємо, що Фонд держмайна продав контролький пакет акцій "Луганськтепловозу" за 410 млн. гривень російському "Трансмашхолдингу".

Радіо "Свобода"

Зараз ви читаєте новину «Коломойському пояснили, що в нього немає шансів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути