четвер, 14 вересня 2006 18:52

Колишній заступник Януковича продав телеканал НТН

 

Новообраний голова Держкомтелерадіо Едуард Прутнік стверджує, що продав Інвестиційному фонду свій пакет акцій каналу НТН, коли йшов у депутати.

- Коли я йшов у депутати, я чесно продав свій пакет акцій. До НТН я зараз не маю ніякого відношення, - сказав він в інтерв"ю виданню "Телекритика".

На питання про перші кроки на новій посаді, Прутнік сказав, що "однією з найважливіших задач галузі, по-моєму, зараз є створення системи якісної освіти фахівців".

- Думаю, що ми будемо виходити з пропозицією про створення Національної Академії телебачення і радіомовлення, у якої повинна бути потужна як технологічна, так і творча, освітня база, до якої не соромно буде запрошувати викладати фахівців з усього світу, - додав він.

Також на думку Прутніка, "уже давно назріла необхідність у створенні Національного союзу працівників телебачення і радіомовлення – по типу Союзу кінематографістів або Союзу композиторів".

- Це необхідно для того, щоб галузь була не інструментом обслуговування чиїхось інтересів, а працювала на інформаційну самодостатність держави, - вважає голова Держкомтелерадіо.

Як відомо, у 2004 році Прутнік був радником Віктора Януковича, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Колишній заступник Януковича продав телеканал НТН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути