Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2006 14:45

Колишній посол США в ООН: Путін неправий у своїх діях проти Грузії

Президент РФ Володимир Путін не має рації в своїх діях проти Грузії. Про це заявив колишній посол США в ООН, колишній заступник Держсекретаря США, віце-президент компанії Perseus Річард Холбрук.

- Я вважаю, що президент Путін намагається поставити Грузію перед певними ризиками. Це неправильно. Порушені права грузин, які проживають в РФ, і Росія повинна припинити подібні дії. Також неправильним є підвищення ціни на природний газ. Це невиправдана акція з боку Росії, яка не потрібно підтримувати. Країни Євросоюзу повинні ще раз вказати Путіну, наскільки невиправдана його позиція, - заявив Холбрук.

За словами колишнього посла, "Грузію чекає набагато більш тяжка зима, ніж раніше".

- Але грузинський народ сильний. Протягом століть він переносив труднощі, зокрема витримав комуністів. У Грузії обов"язково буде підтримка з боку США, не дивлячись на результати проміжних виборів, - відзначив Холбрук.

За його словами, "на цих екстраординарних виборах народ пішов проти адміністрації Буша. Вперше за 12 років демократи отримали більшість у Палаті представників, Сенаті і пости губернаторів".

- Це справжній політичний землетрус в США. Але це ніяк не відіб"ється на Грузії. Грузія однаково популярна і серед демократів, і серед республіканців. І Конгрес, і Сенат підтримуватимуть Грузію, - сказав Холбрук, повідомляє Newsgeorgia.ru.

Зараз ви читаєте новину «Колишній посол США в ООН: Путін неправий у своїх діях проти Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути