вівторок, 20 грудня 2022 06:00

Коли краще шукати роботу та йти на побачення – гороскоп на 20 грудня

Коли краще шукати роботу та йти на побачення – гороскоп на 20 грудня
Не надійтеся на великі сюрпризи від дітей і коханих. Найкращий подарунок зробите собі самотужки. Фото: pixabay.com

20 грудня батькам складно буде порозумітися з дітьми. Малеча виявлятиме неабияку впертість. Відкладіть виховні розмови до кращих часів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Молодим та ініціативним цього дня не вистачатиме простору для активних дій, – говорить астрологиня. – Справи рухатимуться повільно. Обставини не сприятимуть швидкій реалізації задуманого. Особливо якщо йдеться про творчі види діяльності. Зате добре йтиме аналітична робота. Місяць спадає, тому найближчі дні не сприяють початку чогось нового. Винятком може бути новий курс лікування. Розпочинається період свят. Насолодіться цим сповна. Надійдуть гроші, на які давно чекали. Придбайте речі, про які мріяли. Не надійтеся на великі сюрпризи від дітей і коханих. Найкращий подарунок зробите собі самотужки. Чоловіки обиратимуть зарядні станції та генератори. Жінки купуватимуть теплий одяг і дбатимуть про запас продуктів на зиму. Нову роботу шукайте після обіду. Побачення краще перенести на кінець тижня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Велику вагу матиме слово. Воно й лікуватиме, й сіятиме розбрат. Люди будуть особливо уважні до сказаного. Критично сприйматимуть будь-яку інформацію. Довіряйте коханим, а не чуткам. Вдалий час придбати генератор.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не відмовляйте собі в забаганках. Придбані речі добре служитимуть. Зустрінете людину, з якою можете пов'язати своє життя. Не відмовляйтеся від пропозиції сходити на побачення. Придивляйтеся до нових знайомих. Можливі харчові отруєнння. Перевіряйте термін реалізації продуктів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Жінки будуть нестримні й непоступливі. Жадатимуть здійснення своїх бажань за будь-яку ціну. Це може стати причиною конфлікту в сім'ї. Гарний день для перевірки якості виконаних робіт. Вчасно знайдені помилки вдасться швидко виправити.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто кликати до себе на роботу знайомих та колишніх колег. Вони оприлюднять секрети з вашої біографії. Уникайте побачень наосліп. Нові знайомі надовго відіб'ють охоту запрошувати когось на зустріч.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вам можуть довірити важливу посаду чи запропонувати нові обов'язки. Це вимагатиме підвищеної працездатності. Не ведіться на обіцянки, бо зараз багато охочих надурити. Краще відмовитися від запрошення на співбесіду. На роботу покличуть, але платитимуть менше, ніж обіцяли.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Захочеться кардинально змінити своє життя. Шукатимете вигоду у стосунках. Можете одружитися з тим, кого не кохаєте. Не робіть того, про що згодом пошкодуєте. Конфліктів у таких сім'ях не уникнути. Шлюб з розрахунку розпадеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий 2023-й: рік якої тварини зустрічатимемо та як її задобрити

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Самотнім час шукати пару. Вам траплятимуться яскраві особистості. Хоча заволодіти їхньою увагою буде непросто. Прислухайтеся до порад друзів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не вдалий час подавати до суду й ділити спадщину. Не затримуйтеся на старій роботі. Нова принесе гарний заробіток і кар'єрні перспективи. Користуватиметеся успіхом у представників протилежної статі, але партнери не відповідатимуть вашим вимогам.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На вас чекає день відкриттів. Джерелом натхнення будуть кохані й діти. Успіхом закінчаться справи, за які візьметеся з азартом. Дійте наполегливо. Не варто ризикувати своєю посадою заради швидкого збагачення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Будете готові на все заради того, щоб керувати іншими на роботі та в сім'ї. Жага влади змусить піти на службовий злочин, підроблення документів. Ризикуєте бути упійманими на гарячому, приниженими й покараними.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Доля подарує знайомство з цікавими однодумцями. Маєте шанс створити гарну команду й разом досягти того, чого не вдається наодинці. Використовуйте менше тонального крему та пудри. Це допоможе запобігти старінню шкіри обличчя.

Риби (21 лютого – 20 березня)

День виявиться непростим, але успішним. Спробуйте діяти в команді, тоді легше буде керувати людьми й досягати результату. Найбільше досягне той, хто не боїться ризикувати. Вдалий час позбутися шкідливих звичок і почати дієту.

2023 рік – чудовий час для одруження й народження дітей. Астрологиня назвала найбільш вдалі періоди для одруження.

Зараз ви читаєте новину «Коли краще шукати роботу та йти на побачення – гороскоп на 20 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути