понеділок, 18 серпня 2008 14:43

Кокойти: "У Грузії воювали українці"

Президент невизнаної республіки Південна Осетія Едуард Кокойти в ексклюзивному коментарі кореспондентові "Інтеру" заявив, що на стороні Грузії воювали громадяни України.

"За нашими даними, практично всі льотчики були з України, екіпажі танків були з України. Слідча група вже переходить у фазу доказів, тому що є вже документи, які підтверджують, що люди є громадянами України ", - сказав Кокойти.

Кокойти також відзначив, що українці є серед убитих, але заявив, що не володіє інформацією про те, чи є громадяни України серед полонених

"Тому що їх кидали насамперед, вони йшли на штурм міста Цхінвалі. Серед убитих дуже багато громадян України", - сказав він.

В той же час в самій Росії також заявляють, що в російсько-грузинській війні беруть участь українці.

Так, кажучи про вибух моста в Гараклі в суботу, 16 серпня, російський генерал Вячеслав Борисов категорично спростував участь Росії і не виключив, що до цього причетні українці, передає газета "Комерсант-Україна".

"Ну невже я дам команду вірмен без нічого залишити? Та і інші наші генерали такої команди не давали, я перевіряв. У мене є інформація, що тут українські диверсанти працюють і рвуть все підряд від нашого імені", - сказав Борисов, повідомляє Подробности-ТБ.

Зараз ви читаєте новину «Кокойти: "У Грузії воювали українці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути