субота, 08 жовтня 2022 06:00

На кого чекають високі заробітки і неймовірні пригоди – гороскоп на 8-9 жовтня

На кого чекають високі заробітки і неймовірні пригоди – гороскоп на 8-9 жовтня
Неймовірні пригоди відбудуться у житті Левів, Скорпіонів і Дів. Фото: pixabay.com

8-9 жовтня посилюється метеозалежність. Частіше турбуватиме головний біль. Не плануйте багато роботи на ці дні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо повню, - говорить астрологиня. – Зростає ризик психічних розладів. Підтримуйте близьких. Утримуйтеся від з'ясування стосунків. Не провокуйте конфліктних ситуацій. Проведіть ці дні в затишній атмосфері. Хворим на гіпертонію варто слідкувати за самопочуттям. Підвищуються ризики зростання артеріального тиску. Майте із собою ліки. Знижуйте навантаження під час тренувань. Вдалий час для заняття мистецтвом. Народжені цими днями ідеї виявляться продуктивними. Не бійтеся просити про допомогу. Високі заробітки чекають на Овнів, Терезів і Козерогів. Неймовірні пригоди відбудуться у житті Левів, Скорпіонів і Дів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Спроба знайти свого партнера через сайт знайомств буде вдалою. Дійте сміливо. Посильте догляд за волоссям. Не варто його фарбувати. Розпочніть боротьбу із лупою.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Шануйте поради старшого покоління. Вони підкажуть, як досягти хорошого результату із найменшими втратами. Діліться досвідом з дітьми. Прийде нове кохання. Прийміть запрошення на побачення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

На вихідних можна підбирати меблі для офісу і дому. Варто купувати смартфони та кухонну техніку. Вони служитимуть довго.

Рак (22 червня – 22 липня)

Господарюйте економно. До приходу грошей потрібно ще трохи протриматися. Не виставляйте на продаж свої речі. Друзі познайомлять вас із цікавою людиною. Придивіться уважніше до нового друга.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Розради потребуватимуть друзі. Стосунки з ними перевірятимуться на вірність. Якщо сьогодні відвернетеся від чужих проблем, завтра залишитеся сам на сам зі своїми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доведеться обирати між кар'єрою та особистим. Вдало поєднувати їх поки не вдасться. На кмітливих та сміливих чекає фінансовий успіх. Добре розраховуйте можливі наслідки своїх дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики спростували фейки про цьогорічну зиму і зробили прогноз

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

За клопотами не помічатимете особливого ставлення коханих до вас. Будьте уважними. Не згасіть пристрасті у їхніх серцях. Вихідні сприяють звільненню від шкідливих звичок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Кохані будуть частіше висловлювати своє невдоволення вашими діями. Не сваріться через їхні зауваження. Краще підніміть партнерам настрій: подаруйте квіти, потіште смачною домашньою випічкою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять дотриматися слова. Ввечері дайте милим можливість побути на самоті. Їм треба багато чого обдумати, аби прийняти рішення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Проаналізуйте причини конфліктів у родині. Не давайте волю емоціям. Інтуїція підкаже, як помиритися. Фортуна не на вашому боці. Відмовтеся від участі у сумнівних фінансових проектах. Застрахуєте себе від втрат і боргів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Марно покладати надію на нові знайомства. Є висока вірогідність ще раз пережити розчарування у коханні. Досить засиджуватися допізна за роботою. Зранку турбуватиме головний біль. Дайте собі можливість добре відпочити у віхідні.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Особисті питання відійдуть на другий план. Вас більше непокоїтимуть проблеми на роботі. Тож не дивуйтеся, що відстань між вами й партнерами збільшується. Забудьте колишні образи. Не прирікайте себе на самотність. Частіше обіймайте і цілуйте одне одного.

8 жовтня в Україні буде сухо і сонячно. Синоптикиня порадувала прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «На кого чекають високі заробітки і неймовірні пригоди – гороскоп на 8-9 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути