вівторок, 25 вересня 2007 08:28

Кобзону подарували годинник за 500 000$ (ФОТО)

 
Розкішний презент, що його зробили метру, викликав шквал обговорень Метр російської естради Йосип Давидович Кобзон, який нещодавно відсвяткував своє 70-річчя, з"явився на бенкеті на честь весілля сина Ігоря Крутого в новому розкішному годиннику.

Як з"ясував "Твій ДЕНЬ", цей дорогий аксесуар вартістю близько 500 тисяч доларів можуть дозволити собі далеко не всі бізнесмени.

На святковому торжестві Йосип Давидович, що завжди демонстрував байдужість до розкоші, не забув похвалитися перед друзями годинником. Аксесуар викликав непідробне здивування і у бувалих бізнесменів, і у корифеїв шоу-бізнесу. А Лев Лещенко навіть сам оголив зап"ястя Кобзона, щоб уважніше розглянути обновку.

Утім, в бесіді з журналістами метр продовжує зберігати вірність іміджу і стверджувати, що для нього все це не важливо.

– Я не звик хвалитися на публіці своїми подарунками, – говорить Йосип Давидович. – Що мені подарували, що я купив або втратив – це все дрібниці, не гідні уваги.

Марно Кобзон скромничає, цей швейцарський годинник гідний захоплення: вони випущені обмеженою серією в кількості всього 28 екземплярів, оснащені спеціальними турбійоном (пристроєм, що дозволяє фіксувати час із точністю до щонайменшої частки секунди), золотими хвилинними і секундними циферблатами зі стрілками з білого золота і автопідзаводом.

– Цей годинник мені подарували на ювілей, – признався сам Кобзон. – Хто саме, вважатиму за краще залишити в таємниці. У мене багато різних годинників і на кожен захід я можу надягти новий. Сам собі годинники я не купую.

Модель Excalibur EX 01 фірма Roger Dubuis створила на власний 10-річний ювілей у кількості всього 28 екземплярів.

У унікальній конструкції сполучені два синхронних турбійона, які обертаються з однаковою швидкістю в протилежних напрямах. Механізм EX 01 з ручним заводом, що складається з 343 деталей, має товщину 8,8 мм, 50 каменів, 62 години запасу ходу, а його баланс здійснює 21 600 напівколивань в годину; механізм прикрашений вручну. Серед інших технічних особливостей цієї моделі – ретроградна хвилинна стрілка, виконана, як і всі центральні стрілки, з білого золота, і перламутровий циферблат сріблясто-блакитнуватого кольору. Хвилини на ретроградній шкалі у верхній частині циферблату представлені арабськими цифрами, години – у вигляді мальованих чорних римських цифр змінних пропорцій і накладних позначок із білого золота, покажчик запасу ходу вміщений на задню кришку. Масивний корпус діаметром 45 мм виготовлений з рожевого чи білого золота, циферблат, як і прозора задня кришка, захищений сапфіровим склом.

Зараз ви читаєте новину «Кобзону подарували годинник за 500 000$ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути