пʼятниця, 06 березня 2009 15:15

Київський "Беркут" влаштував облаву на Шулявський ринок

Київський "Беркут" влаштував облаву на Шулявський ринок

У четвер близько 20 "беркутівців" оточили територію Шулявського ринку у Києві, заблокували входи і виходи в деякі павільйони, після чого опечатали їх,.

За словами начальника прес-служби ГУ МВС України в м. Києві Володимира Поліщука, спецпідрозділ "Беркут" і київські борці з незаконним обігом наркотиків проводили тут спільну операцію.

Продавці шоковані тим, що сталося. "Приїхали міліціонери у формі, з собаками, стали вимагати документи на проживання в Україні. Я давно тут живу, у мене дружина українка, тому у мене дозвіл на проживання є. Я показав, мене відпустили. У деяких моїх колег з документами також все гаразд, але їх чомусь забрали в міліцію," - розповів один із продавців Мікаел.

У свою чергу, його колеги відзначили, що такі нальоти були й раніше, але ніколи в міліцію не забирали стільки людей. "Справи у нас і так поганенькі. Покупців все менше, деякі продавці закриваються. А тут ще й міліція", - скаржаться на ринку.

У прес-службі столичної міліції виданню розповіли, що наркотиків на ринку не знайшли, так що затриманих вже відпустили.

Нагадаємо, в квітні 2007 року на ринку Шулявка виникла сильна пожежа, в результаті якої була сильно пошкоджена конструкція шляхопроводу. Також через пожежу на ринку "секонд-хенд", станція метро "Шулявська" не працювала на посадку і висадку пасажирів близько двох годин. Полум"я охопило прилеглі до метро кіоски і піднялося до другого поверху. Від великої температури почало тріскатися і падати скло вітрин кафе, розташованого на другому поверсі над входом в метро. У цілях безпеки громадян, вхід в метро довелося перекрити. Залишивши робочим тільки вихід з метро. У самому метрополітені пожежі не було.

Варто відзначити, що це була не перша пожежа на ринку "секонд-хенд". У вересні минулого року на цьому ринку виникла велика пожежа. В результаті пожежі згоріли біля півсотні торгових павільйонів і були істотно пошкоджені мостові опори.

За матеріалами Сегодня, Кияни

Зараз ви читаєте новину «Київський "Беркут" влаштував облаву на Шулявський ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути