Ексклюзиви
пʼятниця, 19 лютого 2010 15:54

Київський магазин хутра закидали димовими шашками (ФОТО)

У четвер, 18 лютого, приблизно о 15:30, члени організації Автономного опору облили фарбою і кинули димові шашки під двері магазину хутряних виробів Fashion Furs біля станції метро Республіканський стадіон.

Як повідомляє ЖЖ-юзер bilozerska, члени Автономного опору зробили це на знак протесту проти вбивства хутрових тварин. Вони розкидали листівки, в яких закликали до бойкоту продукції з натурального хутра.

Так, спочатку активісти закинули один фаєр всередину магазину, його викинула одна зі співробітниць. Цей фаєр потрапив на машину, яка стояла поруч, зачепився поруч з номером. Його відкинув якийсь чоловік, можливо - охоронець магазину. Димова шашка, мабуть, теж відкинута кимось із охоронців, потрапила під колеса іншої машини, з-під машини пішов дим.

В результаті інциденту ніхто не постраждав. Одного з учасників акції затримали.

Нагадаємо, що в лютому, члени Автономного опору кинули димові шашки та листівки із закликом не підтримувати жодного кандидата в президенти під двері виборчої дільниці N 32 у Печерському районі Києва. На знак протесту проти вибору без вибору активісти заблокували за допомогою ланцюга і закидали димовими шашками одну з виборчих дільниць у Києві, по вулиці Кудрі, 33.

Зараз ви читаєте новину «Київський магазин хутра закидали димовими шашками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути