середа, 08 січня 2014 11:54

Київських вчителів змушують скаржитися на Євромайдан до КМДА

Київських вчителів змушують скаржитися на Євромайдан до КМДА
Фото: newsradio.com.ua

Київським вчителям дали завдання дзвонити на "гарячу лінію" Київської міської державної адміністрації (15-51) зі скаргами на Евромайдан і мітингувальників. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив правозахисник Сергій Наумович.

"Всім вчителям Києва дали завдання подзвонити на 15-51 і залишити скаргу про заворушення на Майдані. Причому по кожному вчителю пробили інформацію про прописаних в їх квартирі і зобов'язали, щоб всі повнолітні, прописані за кожною адресою, залишили скаргу у call-центрі з цього приводу", - написав Наумович на своїй сторінці в Facebook.

При цьому він припустив, що всі відповідні звернення в КМДА можуть стати підставою для зачистки Майдану правоохоронцями.

"Думаю, що після свят Азаров дасть вказівку Захарченко розібратися, що там за безлади і барикади такі. Мовляв, "ми не дозволимо ображати киян!" Ну і зачистка одразу", - вважає правозахисник.

"Потім папером про кількість скарг будуть розмахувати перед носом всіх послів іноземних держав, які попросять роз'яснити ситуацію з черговим побоїщем у центрі Києва", - додав він.

Як писала "Соціальна країна", раніше у КМДА заявили, що в період новорічних і різдвяних свят кількість скарг на Евромайдан і на дії його мешканців значно збільшилася.

Зараз ви читаєте новину «Київських вчителів змушують скаржитися на Євромайдан до КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути